tiistai 20. syyskuuta 2011

Huomista odotellessa...

Vähän minua huominen neuvonpito jännittää. Systerikin soitti ja evästi minut niin perinpohjin, että melkein sain sätkyn ja puhelun jälkeisissä tunnelmissa olen vieläkin. En nyt tietenkään ehdoin tahdoin jätä oikeita kysymyksiä esittämättä ja on meitä aika monta ihmistäkin paikalla. Palaveri olisi kuitenkin saanut olla alkuperäisen suunnitelman mukaisesti vasta isän kuntoutusjakson jälkeen, että hän olisi saanut rauhassa hoidella asioitaan ja levätä. Jo tuon aikataulutuksen takia jotenkin niskavillani ovat pystyssä. No, huomenna olemme ehkä asioiden suhteen viisaampia. Toivottavasti äitiä ei kiskota petistä neuvotteluun mukaan.

Flunssamme on tosi sitkeää laatua. Minä yskin edelleen ajoittain ja mies valitti tänään silmätulehdusta, jonka hän saa aina flunssan yhteydessä.Yskästä tosin oli etuakin - heh, systerin kanssa jutellessa, vaikka puhelu siitä huolimatta kesti ja kesti.

Meidän piha on täynnä sieniä. En ole mikään sienivirtuoosi, mutta suurin osa näyttää eri tavoin syömäkelvottomilta. Joitakin haapasieniä ja haperoita on näkynyt, mutta niin vähän ettei niistä edes pientä kastiketta syntyisi. Postilaatikolla on yksi komea tatti, jota etana on jo nakertanut ja luultavasti kaikki naapuruston koirat ohimennessään marinoineet. Mutta huomenna saan ison satsin suppiksia ja kantarelleja. Mies toi jo kermaa valmiiksi kastiketta varten. Suppilovahverot taidan kuivata.

Kun paasasin naapurin puintihitaudesta, niin noinkohan viiskymppinen isäntämies lukee blogiani kun tulla tupsahti eilen puimaan kaurapeltoaan? Vettä tuli juuri silloin lähes taivaan täydeltä. Otin kuvan puimurista, mutten tohdi panna sitä tänne esille, kun hyvä kamera kuvasi isännänkin oikein terävästi. Tänään ei tietenkään ole satanut, vaikka taivas on ollut pilvessä heti sen jälkeen kun toiveikkaana pistin lakanapyykin koneeseen. Aamulla nimittäin aurinko paistoi oikein lupaavasti. Kamera on taaskin väärässä paikassa, sillä ikkunasta näkyvän vaahteran lehdet olisivat juuri nyt erittäin  kuvauksellisia. Täytyy muistaa seuraavan auringonpaisteen aikana käydä kuvaamassa.1 kommentti:

  1. Onnea neuvotteluun!

    Ilman muuta isäntämies blogiasi salaa lukee...☺☺

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!