perjantai 30. syyskuuta 2011

Upea päivä

Ihan uskomatonta, että syyskuun viimeisenä päivänä lämpömittari näyttää 20 astetta! Aika kova tuuli kuivatti pykit hetkessä ja melkein lennätti lankani karkuun omille teilleen. Istuin nimittäin melkein koko iltapäivän terassin auringossa käsityö hyppysissä. Totta kai tällaisesta päivästi piti nauttia ja sitä paitsi oikean syksyn tulo taitaa olla joka tapauksessa jo nurkan takana.

Vihdoinkin valmistui arpajaispalkintoni osa 3, mutta voi kauhistuksen kanahäkki, neljäs tabletti on hukassa. Kävin jo lehtiroskiksellakin, mutten sentään ruvennut tyhjentämään sitä. Epäilen vahvasti, että liinanen on vahingossa mennyt sinne, kun viikolla raivasin sanoma- ja aikakauslehtien pinoa matalammaksi. Täytyy varmuuden vuoksi penkoa vielä talossa paikkoja, sillä oikein häpeän sitä, että arvoin voittajat kuukausi sitten ja palkinnon lähettäminen on eri syistä viivästynyt. Jotain hyvää kuitenkin tästäkin seurasi, sillä sain tänään tehtyä myös sampleriin eli merkkausliinaani yhden kokonaisen uuden kuvion. Sekin työ etenee pikku hiljaa.

Näin ihanan aurinkoisena päivänä oli pakko myös kävellä kameran kanssa ulkona. Hevoskastanjaa kuvasin, samoin maisemia sekä läheltä että kaukaa. Lähikuvissa on punaisia kärpässieniä, jotka säästän johonkin tulevaan postaukseen.Käväisimme päivällä vaateostoksillakin. Miekkonen sai nyt ihan mallikkaan tumman puvun, jota tarvitsee syksyllä sekä omilla keikoillaan että tulevissa juhlissa. Musta väri ja mallikin oli ihan passeli ja sopii sekä iloon että murheeseen. Puku löytyi ihmeen vaivattomasti, sillä asialla oli todella ammattitaitoinen nuori miesmyyjä, joka hetken silmäili miehen pyöreää masua ja nosti rekistä pari vaihtoehtoa. No, kolmas koko oli sopiva.

Pari uutta jakkuakin ilmestyi yllättäen taloon muutama päivä sitten eli minä olen melkein ällistynyt.
Mies joutui työaikanaan pitämään alvariinsa kokopukua, eräässä vaiheessa smokkiakin, mutta viimeisten vuosikymmenten aikana hän on lähinnä saanut näppylöitä aiheesta vaatteiden hankinta. Vihillekin tuo käveli irtotakissa, vaikkei se minua kyllä yhtään haitannut.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihana päivä..Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia! Millainen kamera sinulla onkaan?

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä jo upea ruska! Meillä ei ihan säkenöi vielä noin. Tämä lämmin mutta kovin tuulinen päivä hujahti käsityömessuilla, kun liukenin töistä ylituntien ansiosta jo kahvin jälkeen. Aurinkoista tosin luvataan huomisellekin!

  VastaaPoista
 4. Vau miten hieno ruskakuva! Aurinkoista viikonloppua edelleen.

  VastaaPoista
 5. Kamera on Canonin malli Power Shot SX 30 IS, jonka automatiikka se nämä kuvat on osannut ottaa. Vähän itse rajailen Picasalla.

  VastaaPoista
 6. Minulla oli vielä eiliseen asti Canon Powershot SX10IS ja se vaihtui eilen nyt sitten vähän järeämpään malliin... Uusi on Canon EOS 1100D eli pääsin ensimmäiseen järkkäriin kiinni!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!