keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ällistyttävä muodonmuutos

Satuin kurkistamaan myynnissä olevia asuntoja, ihan vain huvin vuoksi. Sieltä hyppäsi ensimmäiseksi silmiini oma vanha koti! Ei vaan olisi kodiksi tuntenut, sillä kuluneiden kahdentoista vuoden aikana kahdet tai ehkä jo kolmetkin omistajat ovat Suorittaneet Täydellisen Muodonmuutoksen asunnolle.

Kaksi vanhaa omenapuuta näyttivät olevan ainoat muistomerkit minun ajaltani.Ja sama ruma kuusiaita. Ihanat vanhat ruusupensaat ovat ainakin kadonneet, samoin parit kukkapenkit ja tiiligrilli muuttunut peltipömpeliksi.


 On se vaan jännä tirkistellä toisten koteja, varsinkin kun on aikanaan itse sanoakseni rakkaudella sen rempannut. Mikään ei siitä näemmä miellyttänyt myöhempiä emäntiä ja isäntiä, mutta näinhän maailman kuuluukin mennä. Vaikkeen minä sitä omaksi kodikseni enää tuntisi, niin muutokset ovat kylläkin tehty hienosti ja kämppä on varsin tyylikäs.

Olen moneen kertaan harmitellut, etten kaivanut enempää omia kasvejani muuttokuormaan. Voi tietysti olla, ettei kämppä olisi mennyt kaupaksi, jos piha olisi ollut mustalla mullalla, vaikka uudet omistajat sen tekivätkin jo seuraavalla viikolla.

En nyt kuitenkaan laita enempää kuvia enkä edes linkkiä, kun en saa myyntiprovisiotakaan.... Tämäkin on tarkkaan rajattu isommasta kuvasta.

Se vähän harmittaa, kun en kovin paljon kuvannut kämppää siihen aikaan tai en ainakaan nyt tähän hätään löydä kuvia mistään, jos jotain kuvasinkin. Muistot kuitenkin jäivät. Siinä kodissa vietettiin tyttären ylioppilasjuhlat ja vietettiin myös ihania viikonloppuja tämän nykyisen aviomiehen kanssa.

1 kommentti:

  1. Siitä et maininnut mitään, kuinka talon hinnalle on käynyt vuosien saatossa. Olisitko ollut nyt valmis maksamaan tämänhetkisen hintapyynnin?

    Kai vanhat muistot toivat pikkuisen haikeutta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!