torstai 31. toukokuuta 2012

Jaa että alkaa?

Rupesi oikein naurattamaan tuo banneri, jonka mukaan suvi alkaa 20 päivän päästä. Nytkin on niin kylmönkoleaa ja harmaata, että ei uskoisi elettävän toukokuun viimeistä päivää. Taisi jo vähän sataakin.


Minulla ei suinkaan kukoista tällaista tulppaanimerta, vaan ne ovat kaupungin penkissä. Ihastuttavia joka tapauksessa ja kai minäkin olen oman osuuteni näistä maksanut.

En tiedä, mahtaako tänä vuonna meillä mikään muukaan kukoistaa. Tai no, en valita, vaikka voikukat miten rehottavat pihassa. Mies jo mietti, pitäisikö vaihtaa ruohonleikkuri uuteen, mutta totesi sitten, että eiköhän vanhallakin vielä pärjätä. Kai se lähiaikoina kotiutuu korjattuna. Jos on kallis remontti, niin sitten mietitään asia uudestaan..

Päivä on mennyt muutamien asioiden toimittelussa. Äitiäkin kävin katsomassa. Nukkui. Petin paikkaa oli jostain syystä vaihdettu, mutta huone oli entinen. Äidin vanhalla paikalla oli nyt mummo, joka oli varmaan viettänyt 90- tai 100-vuotispäivää, sillä petin vieressä oli prikulleen samanlainen kukka-asetelma kuin minkä isä sai talvella kunnalta. Voihan olla, ettei sängyn siirtämiseen muuta syytä ollutkaan.

Tein  äsken vähän kirjoitushommia ja nyt taidan lähteä miettimään isännän kanssa yhden siian savustamista.  Itse asiassa, jostain tulee ruoan tuoksua. Meiltä vai naapurista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!