sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Aurinkoista äitienpäivää!


Tässä aurinkoisia äitienpäivätoivotuksia kaikille äiti- ja lapsi-kollegoille! Keltavuokot kukkivat kiven vieressä ja narsissit pellon laidassa.

Meillä on tänään jo juotu äitienpäiväkahvit, kun tytär pyöräili onnittelukäynnille. Tarjolla oli aitoa kaupankakkua, mutta yllättävän hyvää ja mehevää. Samaa ei voi sanoa täytepullasta, jonka ostin samasta kaupasta. Se oli kuivaa ja mautonta.

Tytär tuli reppu täynnä tavaraa: kukka äidille, lahjakin ja lisäksi pino lainassa olleita kirjoja. Samanlainen lasti lähti paluukuormassa, kirjoja siis, mutta lisäksi kaivoin yhden keltavuokon hänen pihaansa ja annoin omaksi pari puutarhakirjaa. Tytär alkaa innolla laitella rivitalopihaansa ja meillä on yya-sopimus uusista kasveista. Tilasinkin vähän sitä silmällä pitäen muutamia kasveja, jotka vasta ovat tuloillaan nettikaupasta.

Kävimme jo eilen viemässä äitienpäivätervehdyksen minun äidilleni. Mamma nukkui sikeästi enkä ruvennut häntä herättelemään. Jätin vain kortin ja kukkatervehdyksen pöydälle. Tänään siellä on varmaan enemmän väkeä, joten ajattelin, että ei meidän kaikkien tarvitse samana päivänä sinne ryysätä, ahtaisiin paikkoihin sairaalasängyn viereen.  Varsinkin, kun on aika kyseenalaista, käsittääkö äiti enää koko juhlan tarkoitusta.

2 kommenttia:

  1. Hyvää äitienpäivää! Meilläkin kävivät lapsista kolme kpl + kaksi lastenlasta. Lisäksi tietysti nuorimmainen joka kotona asuu oli paikalla.
    Hän oli tehnyt ison täytekakun :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin ihailen uuden tontin keltavuokkoja, joten ei tarvitse siirtää.
    Hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!