tiistai 8. toukokuuta 2012

Pientä puuhailua

Tänään olen ollut jo hammaslääkärissä: reikiä nolla, mutta tarkat ohjeet kuivan suun hoitoon. Käväisin vielä kirjakaupassakin ja varmaan noin ensimmäisen kerran elämässäni pääsin sieltä ulos ostamatta yhtään kirjaa. Hain niittaajaan niittejä ja mustaa väriä printteriin, pari muistikirjaa ja sitten se impulssiostos kassalta: hupsun mallinen muistikortti. Näyttää ihan tiikeriltä.

Sitten puuhastelin pihahommissa yhdessä fasaanipariskunnan kanssa. Kun mies lähti kauppaan, minä päätin pitää kunnon tauon. Missäpäs muualla kuin täällä?!

Eilen otin kuvan tästä huikeasta satupuusta, joka on Jorvin sairaalan aulassa. Luulin saavani selvää tekijöistä, mutta kyltti on sen verran pieni, että turha toivo. Valitan. Puun runko ei ole näin nysä, mutta kun mies istui puun edessä, leikkasin hänen naamansa pois.


Toinenkin kaunis kuva: uusi kirja, joka on vallan ihastuttava! Tai siis ottamassani kuvassa ei ole kehumista, mutta kirjassa sitäkin enemmän. Tämä tuli Juju-kerhosta, jonka antiin en aina ole kovin tyytyväinen, mutta tämäpä oli loisto-ostos!Kustantaja on WSOY, tekijät selviävät kansikuvasta. Ennen aikaan sain sieltä sun täältä arvostelukappaleita, mutta kukapa niitä eläkeläiselle lähettäisi. Tätä kyllä mainostan ihan mielelläni, sillä monet mallit tai kuvioiden osat näyttivät kohtuullisen helpoilta toteuttaa. Ruusuja siis voi kirjoja, ommella, pistellä ja niin edelleen  monella tavalla ja monenlaisilla langoilla.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!