Tuoksu ainakin on mahtava, toivottavasti maku myös. Mies oli huomannut jossain lehdessä, ehkä Annassa seuraavanlaisen reseptin: Pannaan kaksi hanhenkoipea vuokaan hapankaalin päälle ja kaadetaan päälle "riittävästi" tai ainakin 2 desiä valkoviiniä. Paistetaan 175 asteessa 3 tuntia. Lisätään päälle raakamakkaroita ja paistetaan vielä puoli tuntia. Laskemlmieni mukaan syömme tänään varttia yli kahdeksalta. Mies kävi varta vasten Lidlissä ostamassa noita hanhenkoipia. Kerron myöhemmin, vastasiko ruoka ennakko-odotuksiamme.
Aamupäivä meni nukkuessa, siis univelkojen perinnässä. Iltapäivällä saunoin oikein perinpohjaisesti ja siinäpä päivä sitten on hurahtanutkin. Aamulla on ihan vähän valkoista maassa, sen ehdin sentään huomata.
Mä oon kerran tehny hapankaalia ja makkaroita, muistaakseni uunissa jotenkin paistaen, mutta se oli ihan kamalaa, ei voinu syödä ei. Ja mä tykkään hapankaalista ja makkarasta yms. niin luulin, että tulis herkkuruoka, mutta toisin kävi.
VastaaPoistaToivottavasti teillä onnistui ja maistui.
Kristiina, oli se ainakin meidän makuumme, hyvää!
VastaaPoista