torstai 22. toukokuuta 2014

Aurinkoista päivää!

Onpa ollut ihanan aurinkoinen päivä ja iltakin. Tänään aiomme avata kesäkeittiön ja kuinkas muuten, makkaraa grillaamalla perinteiseen tapaan. Iltapäivällä oli meininki tehdä puutarhatöitä, mutta värväsimme veljeni hakemaan muutaman ruusunverson ja siinäpä sitten kahvitellessa iltapäivä kuluikin rattoisasti. Voi olla, että pihatyöt siirtyvät huomiseen, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa on.

Velimies kaivoi ruusuja ja mies istui vanhalla muovituolilla neuvontantajana. Hyvä, ettei tuoli lauennut alla, kuten itselleni kävi alkuviikosta. Taisin kirjoittaakin, miten tein komean kiepin tuoleinei. Tuoli ratkesi ja nyt nämä vanhat palvelijat siirtyvät suoraan kaatopaikkakuormaan. Sinänsä harmi, sillä olin ajatellut käyttää niitä sopivasti pitkin pihaa sijoitettuina lepopaikkoina. Terassilla ja kasvihuonettakin varten kyllä on jo ostettu uudet, toivottavasti vähän kestävämmät tuolit.

Norjan angervo kukkii. Tämä kuva on jo vanhentunut, mutten ole huomannut kuvata uudestaan kukkivaa aitaamme. Samoin rautatieomenapuun kukat olisi tarpeen kuvata...


Tänään miehellä oli sydänlääkäri ja ultraääni. Kaikki hyvin tai siis sairaus on ennallaan, muttei ole pahentunut ja se on se hyvä juttu. Mies sai laihdutusneuvot: täsmälleen samat ohjeet, joita olen yrittänyt hänelle antaa. Nyt kun ne tulivat lääkärin suusta, oli painoarvo ihan toista luokkaa kuin muijan neuvot. Niin se vissiin aina on, mutta hyvä näin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!