keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Ihan vaan äkkiseltään käymässä

Tietokonevainaa lähti tänään ja uusi tuli tilalle. Vanhan mukana menivät mm. kaikki suosikit, siis KAIKKI tiedot, kuten myös kaikki sähköpostiosoitteet. Kuvat ovat sentään tallessa ja kuten toiseen blogiin jo ehdin raportoida, myös sukututkimukseni ovat toivottavasti tallessa. Yksi keskentekoinen valokuvakirjakin taitaa olla taivaan tuulissa, en ole vielä päässyt niin pitkälle. Ja villiviinin sähköpostiakaan en vielä tainnut osata asentaa tähän uuteen ohjelmaan. Huah, huah, mutta on nyt ainakin uudenuutukainen kone ja leveä näyttö.  Nyt lähden lämmittämään hernesoppaa isännälle...

3 kommenttia:

  1. Onnea koneelle ja näytölle! Toivottavasti löydät "kadonneet" tiedot. Olin unohtanut päivittää blogiluetteloni ja ihmettelinkin kun ei sinusta kuulu. Nyt jälleen lukijana ja pääsen ajantasalle. Mukavaa helatorstaita!

    VastaaPoista
  2. Mulla meni kerran konen kanssa parin vuoden valokuvatkin. Harmitti oikein kunnolla... Mut sitä isommalla vimmalla olen ottanut uusia kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnentoivotuksista! Sitä taas tarvitaan tämänkin koneen kanssa. Vanha kone lakkasi totaalisesti toimimasta, joten sinne menivät kaikki ne tiedot, joita en ollut ottanut kaukonäköisesti talteen. Valitettavasti en ollut niin kaukonäköinen, että olisin kirjoittanut sähköpostiosoitteet ruutuvihkoon. Villiviinin sähköposti ei ehkä toimi kunnolla, mutta jospa joku yrittäisi lähettää viestiä siis villiviini (at) kolumbus.fi -osoitteeseen, niin tulisi sekin testattua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!