tiistai 4. toukokuuta 2010

Yhteenvetoa päivästä

Päivä alkoi hammastarkastuksella, Reikiä on ja fiksu hammaslääkärini teki kustannusarvion suosittelemistään toimenpiteistä ja paikkauksista keraamisella paikalla: hinta yli 600 euroa. Sen tiedon jälkeen lähdin lohtuostoksille. Kaksi kassillista hömppää. Tarpeellisin ostos oli piippari eli siis hiusten kiharrin. Halvin, jonka löysin, maksoi 19,90 ja kylkiäisenä purkki hiuslakkaa, laji strong. Sen ostin ja sain vielä 2 vuoden takuunkin. Merkki saattaa olla Braun.

Kolusin kirjakaupan alusta loppuun. Hömppää sieltäkin, eli ostin Anneli Kivelän uusimman, vasta kauppaan tulleen Katajaharju-sarjan kirjan. Sitä lukiessa mieli lepää. Elämää sulostuttavaa hömppää parhaimmillaan. Kirjakaupan kassissa on yhtä ja toista muutakin tavaraa eli arvonnassa onnettaren suosikiksi päässyttä Puikko-pappia varten sekä itselleni. Siksi ostokset saavat jäädä vielä salaisuudeksi. Vaihdoin kauppaa, ostin yhdet mummi-malliset pikkuhousut ja kaksi paria diabetes-sukkia. Prismassa niitä oli joko liian pientä koko naisten osastolla tai liian isoa miesten osastolla. Päädyin miestin mallistoon.

Prismasta olivat kaikki "kunnon siemenet" loppuneet, pahoittelin samoilla asioilla liikkuneen rouvan kanssa. Kesäkurpitsat täytyy nyt kaiketi ostaa valmiina taimina. Yöpakkasta uhmaten ostin kuitenkin kolme pelargoniaa, mutta nostin vielä purkit ulkoeteiseen lämittelemään,

Illalla taivaalla lenteli komea kuumailmapallo, auringonlasku oli upea, samoin taivas joka puolelta muuallakin. Otin paljon kuvia, jotka eivät toistaneet näitä upeita näkyjä siten kuin olin toivonut.

- Nukkumatti heitti hiekkaa silmiin. Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Juuri tänään Johanna-kirjakerhon lehdessä katselin noita Kivelän kirjoja, joita oli kaksi myynnissä pokkarina eli kohtuuhintaan (á 6,50 €) ja mietin, tykkäisinköhän...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!