tiistai 18. toukokuuta 2010

Kiitos!

Ensin kiitän Millania tulevista kesäkurpitsan siemenistä ja Kaisaa muuten vaan kehuista. Ja sitten kiitän oikein isosti ja tukevasti halaamalla Outia iki-ihanasta synttäripaketista, joka totta tosiaan tuli pyytämättä ja yllättäen kuin entiselle tytölle. Katsokaapa tätä:Paketista paljastui hieno kortti, joka jo olisi ollut synttärilahjaksi riittävä. Sitten pitsiä kahta lajia (olinkin kaivannut juuri tällaisia kapeita pitsejä) ja katsokaa miten kauniisti ne on kääräisty kangaspäällysteisiin mitähän-nuo-nyt-olisivat-nimeltään alustoille. Kahta lajia huopaa, valmiiksi painettu kangasrasian aihio ja vielä kimppu söpöjä vaaleanpunaisia ruusuja. Nuo taustalla olevat punaiset ovat kuivumassa olevia sytomyssyjäni, joita en saanut rajattua kuvasta pois enkä laiskuuttani viitsinyt raivat kauemmas. Olisi varmaan pitänyt.
 Kiitos, Pappi puikoissa! Olet selvästi ajatellut nukketaloni elämää.

Toinen lahjapaketti oli eilen jo aamulla postilaatikossa odottamassa. Se oli kävelykaveriltani kun aikataulumme eivät sunnuntaina osuneet yksiin.

Ihanaan pussiin oli pakattuna suloinen kukkaiskirja, kortti ja maan mainio possu-juuresharja. Pussi on ommeltu Dora Jungin upeasta ruusukuosisesta liinasta, varustettu nauhoilla ja vuorattukin vielä.

Kyllä voi ihminen ilahtua lahjoista ja muuten apean puoleinen päivä on nyt selvästikin pelastettu. Kumpikin paketti olisi ansainnut omat postauksensa, mutta laitoin nämä nyt kuitenkin yhden otsikon alle. Huomenna taas on huomisen aatokset.


Pihan keltavuokot kukkivat. Niitä on viime vuotista useammassa paikassa, siellä sun täällä. Enää ei varmaan ole pelkoa niiden sukupuuttoon kuolemisestakaan.

2 kommenttia:

  1. Ihan oikeita keltavuokkoja en olekaan nähnyt :))

    Myöhästyneet synttärionnittelut Villiviini :D

    VastaaPoista
  2. Hee, täytyypä ostaa kanssa ittelle jostain tommonen juuresharja, jos kohdalle osuu: on niin söpö :D.
    Keltavuokot eivät vielä meillä kuki, narsissit sentään. Pinsiö on kolea paikka, noin hallan puolesta, vaikka psyykkisesti lämmin asujamisto.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!