perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kaikenlaista

Voi hitsi, olen tänään istunut koko päivän jännittämässä lääkärin soittoa. Kello on jo puoli viisi enkä odota, että hän ehkä enää tämän jälkeen soittaa. Tai mistä sitä tietää millaiset työajat tällä tohtorilla on. Joka tapauksessa minun piti tänään saada tutkimusten tulokset. En edes päiväunille uskaltanut ruveta, vaikka miten väsytti.

Tällä viikolla piti myös tulla buzzattavat tuotteet ja ovatkin tulleet ymmärtääkseni jo Itellan jakelukeskukseen asti. Kai ne sitten ensi viikolla saa hakea postista. Meni sekin suunnitelmani mönkään, että buzzaan niitä huomisissa juhlissa. Ei tämä buzzadorin urani kovin hyvin näy alkavan. Tai sanotaanko että omat odotukseni poikkeavat mainostajan toimenpiteistä. Toivottavasti tuotteet ovat sitten sitä parempia.Tässä on kuva meidän pyykeistä, jotka EIVÄT tänään keikkuneet naruilla. Kun luvattiin sadetta, niin uskoin enkä lykännyt pyykkejä koneeseen. Pisaraakaan vettä ei ole tullut, joten rievut olisivat oikein hyvin ehtineet kuivua, varsinkin tällä tuulella. Huomenna kai sitten sataa senkin edestä, kun on juhlat tiedossa.

Neljäs takaisku: otin koekäyttöön ostamani juhlakengät. Kengät sopivat kivasti jalkaan paitsi että jalat turposivat heti jalkapöydän päältä ihan hillittömästi. Kaiken lisäksi havaitsin sen pahan vian, että korot ovat kamalan liukasta materiaalia ja ainakin sadekelillä hengenvaaralliset. Eli tämä täti juhlii huomenna vanhoissa sandaaleissa tai ruohonvihreissä crockseissa, voi hitsiläinen. Täytyy muistaa toimittaa kengät ensi viikolla suutariin. Pitkän mekon kanssa pihasandaalit olisivatkin aika uljas näky. 

Näiden harmitusten lisäksi vielä yksi: isä ei vastannut puhelimeen, kun yritin muutamaan kertaan soittaa hänelle. Voihan olla, että hän oli taksissa matkalla kotiin tai jotain eikä kuullut puhelimen soivan. Olisin halunnut valistaa häntä siitä, että äidin petinpaikkaa oli vaihdettu ettei vanha mies säikähdä, kun menee vaimoaan katsomaan.

Paljon pieniä harmituksia, mutta onneksi ei mitään vakavaa ainakaan vielä ole tiedossa. Illan pitäisi kuitenkin sujua paremmin, sillä mies toi pussillisen uusia perunoita iltaruoaksi. Pottuja, silliä, tilliä, voita. Sitä ennen sauna lämpenemään.

Mutta jo valmiiksi: onnea kaikille valmistuville, ylioppilaille ja näiden bloggaaville äideille! Sekä tietysti jokaisen luokaltaan pääsevän ipanan mutsille myös. 

4 kommenttia:

 1. Miten joinain päivinä tuntuukin siltä, että KAIKKI tökkii...onneksi vain joinain päivinä.

  Kiitos onnitteluista, meidän Keskiketterä on suorittanut oppivelvollisuutensa ja saa huomenna päästötodistuksen, Juniori pääsee luokaltaan ja on syksyllä jo 8. luokkalainen.

  Ihanaa iltaa ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 2. Täällä on sitten satanut koko armaan päivän...:)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti hyvä ruoka toi paremman mielen, kuten Atrian mainoksessa ja sauna rentoutuneen olon sinulle :-)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista lukea buzzador-asioistasi, minähän olen buzzannut vain sellaisia juttuja mitkä saa ostaa itse kun parhaiten sopii. Paras varautua, jos pääsen joskus kamppikseen jossa pitää odotella pakettia...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!