maanantai 11. kesäkuuta 2012

37937 on hauska luku - arvontaan!

Hei taas! Nyt on kesäarvonnan paikka tässä blogissa! Yksi syy on tämä hassu kävijälukema, joka osui itselleni: 37937.  Pidän tätä ihan hyvänä kävijämääränä ja siitä kiitokset kaikille lukijoilleni! Toinen syy on se, että bloggaialuni on tainnut vaivihkaa täyttää jo aika monta vuotta, sillä täällä bloggerissakin olen roikkunut jo joulukuusta 2010 lähtien. Täällä tämä on postaus numero 562.

Aikaisemmin olin Vuodatuksessa, jossa aloitin toukokuun alussa 2006. Kävin äsken laskemassa kävijät yhteen ja pääsin tällaiseen lukuun kuin 133 863 vierailua. Kiitos ja kumarrus on äskeistä syvempi!

On tässä vielä kolmaskin aihe iloon: Suuressa Salaisessa Projektissani pistin tänään pisteen vaiheen yksi eli viimeisen virkkeen loppuun. Projekti saa nyt hetken levätä ja pääsee sitten uusintakäsittelyyn. Kun printattavaa olisi lähes 300 sivua, niin veikkaan, että edessä on ankara tiivistäminen. 

Mutta nyt arvontaan!

Otetaanpa tällä kertaa näin, että jokainen tähän postaukseen kommentin lisäävä lukija saa yhden arvan. Palkinto on toistaiseksi itsellenikin vielä yllätys, kun keksin tämän arvonnan vähän äkkinäisesti. Mahdollisesti se on kirja tai sitten ei, mutta kerro sinä, millainen palkinto itsellesi olisi mieluisa.En tietenkään takaa mitään!


Kuvasin tänään oman pihan kukkia. Ränsistyneestä rodosta löytyi hädin tuskin kohta, jota kehtasi kuvata. Tuossa hederiiä oleva sininen iiris on päässyt ihan varkain aloittamaan kukintansa kukkapenkin rikkaruohojen ja heinien keskellä. Penkistä löytyi yllärikin: keltainen iiris. Semmoista meillä ei tietääkseni ole ennen kasvanut. Mieskään ei muista nähneensä.


Heinikko saa varmaan pikapuoliin kyytiä, mutta en uskalla patistaa miestä töihin. Eilen hän oli nurmikon leikkaamisen jälkeen niin reporanka, että rupesi jo puhumaan pyörätuolista. Ukkopahanen hädin tuskin pysyi illalla tolpillaan.

19 kommenttia:

 1. Onittelut mukavasta kävijäluvusta sinulle ja täällä oottelen ylläriarpajaisiasi :)

  VastaaPoista
 2. Onnea lukijamäärästä ♥ Mukana arvonnassa ja se yllätyspalkinto on ihan mukava !

  VastaaPoista
 3. Onnea, Onnea, Onnea!
  Onnettaren suosiessa palkinto voisi olla jotain aivan pientäkin....

  VastaaPoista
 4. Onnea vain hienosta luvusta. Palkinto saa olla antajan valitsema :D

  VastaaPoista
 5. Upeat luvut, onnittelut niistä! Palkinnoksi kelpaa hyvin kirja tai vaikka joku pieni itsetehty juttu. :-)

  VastaaPoista
 6. Onnea kävijämäärästä :) Palkinnoksi kelpaa ihan mikä vaan oon kaikki ruokainen. Iloista kesää toivoo: Nukkekoti jie

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan, tottakai :) Arvontavoitto saa munkin mielestä olla arpojan valitsema, kaikki käy :)

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon! Kävin jo eilen kurkkimassa, mutta kun halusin osallistua arvontaan onnennumerollani, niin nyt se onnistui =) Yllätyspalkinto on minustakin se paras.

  VastaaPoista
 9. Hei, arvontaan on aina kiva osallistua, on voitto mikä vain :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut!
  Minulle osui numero 38 000.
  Ylläripalkinnot on minulle sopivia, mutta mieluusti, siis jos sattuisin voittamaan, toivoisin toisenlaisen lahjan; eli pikkuisen vesiputkea. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea suuresta yleisömäärästä!

  Kukkapenkkiisi on eksynyt keltakurjenmiekka. Huomasin juuri, että pihallani sama kasvi on avannut kukintonsa.

  VastaaPoista
 12. Tähän on ilo osallistua numerolla 38127. Ikätovereiden blogeja on monenella tapaa rakentavaa lukea, iloineen ja suruineen.

  Toivon paljon uusia kuvitettuja kertomuksia elämästäsi sekä terveyttä ja iloista mieltä Sinulle!

  VastaaPoista
 13. Onnea Suuren Salaisen Projektin seuraavissa vaiheissa!

  VastaaPoista
 14. Onnea salaiseen projektiin. Arpalipukkeessa numero 38163, mieluisa palkinto jos onnerar suo hmmm... joku käsitöihin/askarteluun liittyvä juttu kirja, lankakerä... Kun kesällä kuiteskin sataa jolloin käsitöille on aikaa.

  VastaaPoista
 15. Onnea Projektin vaiheisiin! Arvonnassakin olen mielellään mukana, mieluisana voittona joko kirja tai lankaa. Kumpiakaan ei voi olla koskaan liikaa....

  VastaaPoista
 16. Olen lueskellut blogiasi ja jättänyt kommenttejakin silloin tällöin. Kirjoituksesi ovat elämänmakuisia iloineen ja suruineen. Huomaa myös, että hallitset tekstin tuottamisen vaivattomasti, joten ei mikään ihme, että blogillasi on runsas lukijakunta. Palkinnon jätän sinun päätettäväksi.
  Lämpöisiä kesäpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 17. Onnea isoista kävijämääristä, ja näkyy laskuri tikittävän aina vaan lujempaa... nyt mennään jo luvussa 38668. Arvontaankin osallistun, tykkään yllätyksistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!