torstai 14. kesäkuuta 2012

Mysli-buzzador liikkeellä

Minä olen nyt muutamana päivänä herkutellut näillä Fitness-muroilla, nyt ensikokeilun jälkeen uudestaan saadakseni niihin suutuntumaa. Minähän sain tehtäväkseni näiden suosittelun eli buzzauksen, mutta lupa olisi tarvittaessa haukkuakin ;-)

Sain maisteltavakseni kaikkia kolmea uutuuslajia. Ne ovat maittavia ja kaksi jopa saanut sydänmerkinkin eli ovat terveellistä kokojyväviljaa, vähäsokerisia ja vähärasvaisia. Nimeltään ne ovat Paratiisin hedelmät ja Pähkinäpyörre. Kolmas on suklaan makuinen ja jäi merkittä, mutta nimi kertoo jo kaiken: Suklaataivas!Minusta nämä kaikki ovat hyviä enkä osaa nimetä suosikkiani. Suuri plussa on se, etteivät nämä ole liian makeita. Suklaataivaassa taitaa olla vähän enemmän makeutta? Olen syönyt näitä maidon tai jogurtin kanssa, mutta voisipa joukkoon lisätä vähän tuoreita tai pakastettuja marjojakin. Tai suklaapaloja. Pähkinän joukkoon mieleeni tuli lisätä kookoshiutaleita.

Buzzattavaksi sain viisi pakettia Paratiisin hedelmiä. Kuvassa on menossa buzzaustapahtuma, jossa kerron kaverille systeemistä ja annan hänen kokeilutuotteen.  Neljä muutakin pakettia on jo maailmalla.

Olen aina aikaisemmin ollut sellaisissa työtehtävissä, joissa on joko ollut täysin sopimatonta suositella mitään tuotteita tai sitten pitäydyttävä vain omiin merkkeihin ja niiden edustamiin kamoihin. Nyt, kun voin iloisesti ja vapaasti mainostaa mitä lystään, niin tartuinkin riemumielin tähän buzzadorin rooliini. On kiva kokeilla uusia tuotteita! Värväsin jo yhden kaverinkin mukaan.

Olen puhunut!

2 kommenttia:

  1. Minä olen buzzannut paria tuotetta (Fructolaxia ja Lipton teetä). Ihan kivaa puuhaa ja hyviä tuotteita.

    VastaaPoista
  2. Miten tuohon buzzaukseen pääsee mukaan?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!