maanantai 4. kesäkuuta 2012

Iloista buzzailua: myslit testissä

Olin jo vähän huolissani siitä, että tuleeko luvattuja tuotteita ollenkaan, kun buzzausaika kuluu ja kuluu. Odottelin Nestlen uusia Fitness myslejä. Suotta hermostuin, minulle vakuutettiin. Viikko 22 olisi toimitusviikko. Niinhän se olikin. Meidän itella-konttoriin paketti oli tullut perjantaina puolen päivän aikaan eli juuri oikealla toimitusviikolla. Tänään sitten tuli ilmoituslappunen ja mies kävi hakemassa paketin.


Tässä se on! Paketissa oli kolmea lajia mysliä minulle ja sitten yhtä lajia ystäville jaettavaksi koekäyttöön eli siis buzzattavaksi. Maut ovat Paratiisin hedelmät, Pähkinäpyörre ja Suklaataivas. Kahdella ensin mainitulla on peräti Sydänmerkki.

Olen vasta maistanut Paratiisin hedelmiä. Yleisesti ottaen en ole vuosikausiin useinkaan harrastanut myslejä, mutta tämä ainakin maistui oikein "suun mukaiselta". Runsaasti rapeaa täysjyvää, paljon raikasta marjojen ja hedelmien makua ja runsaasti kuitua. Aika monta hedelmäpalaakin osui suuhuni eli ei pelkästään "makuja". Koesyöjä on tyytyväinen!


Höysteeksi kaadoin purkillisen jugurttia, mutta seuraavaksi kokeilen vaikka Pähkinäpyörrettä maidon kanssa.

Tarkoitus oli aloittaa buzzaajan urani viikonvaihteessa ja aloitinkin kertomalla tästä systeemistä. Paketit lähtevät huomenna. Tai siis viedään oven taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!