perjantai 8. kesäkuuta 2012

Huoh, huoh ja huoh!

Nuo oli helpotuksen huokauksia. Luin juuri nettiuutisista, että Tukholman Gamla Stan´issa on ammuskeltu. Hei, heti ottamaan yhteyttä tyttäreen, joka oli vielä eilen samassa paikassa. Onneksi hän ja poika palasivat jo aamulaivalla Suomeen. Huoh!

Toinen huoh! on siitä, että tietokone on tarkastettu ja terveeksi todettu. En tosin epäillytkään mitään suurempaa,. Hyvä kumminkin tietää, että kaikki on kunnossa ja ohjelmat päivitetty.

Kolmas huoh! - mikähän se mahtoi olla? Ei tässä sen kummempaa varmaan. Sireeni on kuvattu sen ehjemmältä puolelta ja varmuuden vuoksi aika kaukaa...Eilen kahviteltiin ystävän kanssa monta tuntia ja maailmakin parani. Meille kummallekin on taloon tullut tänä kesänä sähkösavustin, tosin eri merkkiset.

Nyt lähden pihapuuhiin. Mies jo ajeli ruohoja nurin ja äänistä päätellen tuli tauolle.

4 kommenttia:

 1. Minullakin oli tänää helpotuksen huokauksen päivä! Hyvä kun kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 2. Lepopäivä täällä. Ehdin pitkästä aikaa blogejakin lukemaan ja kirjoittamaankin. Kirjoitit taannoin, että lapsenlapsesi pärjäsi hyvin koulussa. Niin minunkin - tyttärentytär oli luokkansa paras seiskalla. Toivottavasti myös kasi sujuu ensi vuonna. Yleensä kahdeksannella keskiarvot romahtavat - tästä oli myös opettajat varoittaneet.

  VastaaPoista
 3. Onneksi tyttärelläsi on kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 4. Alakopa tekkeen mieli savusiikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!