lauantai 2. kesäkuuta 2012

Juhlat juhlittu

Veljenpojan lakkiaiset on nyt juhlittu. Mukavaa oli - tuli syötyä herkullista suolapalaa ja mansikkakakkua, seurusteltu muutama tunti rattoisasti isäntäväen ja muiden vieraiden kanssa eli juhlakiintiö täyttyi vähäksi aikaa.On se vaan metkaa, miten yhtäkkiä nuorukaisesta on kasvanut aikamies.

Sää vain ei tänään suosinut juhlijoita, vaikkei nyt iltapäivällä täällä satanutkaan. Eilen illalla, yöllä ja varmaan vielä aamullakin on satanut oikein reilusti. Voi olla, että poliisit ja sossuntädit toivoisivat illaksi vielä kunnon rankkasadetta, mutta putipuhdas ylioppilaslakki ei vesipesua vielä kaipaisi.

Vaarikin oli varta vasten kotiutunut eilen päästäkseen mukaan lapsenlapsensa juhlaan. Kyllä kai isällä oli ollut rankka reissu, sillä tuntuu kuin hän olisi  kahdessa viikossa vanhentuneen vuosikaupalla. Silmänympärykset punoittivat oudosti ja muutenkin. Sitä paitsi hän kertoi, että joka kerta viime vuosina kun hän on ollut Kaunialassa, niin samaan aikaan sieltä lähtee kaksi vainajaa. Ihan säännöllisesti. Veteraanien kuntoutusongelmat ja budjetoinnit ratkeavat tätä menoa tosi nopeasti.

Oma lapsenlapseni pääsi luokaltaan hienolla todistuksella. Keskiarvo 8,4 teki vanhemmat ja mummin tosi ylpeiksi ja onnelliseksi. Ei huono saavutus seiskaluokkalaiselta.


1 kommentti:

  1. Meillä oli välivuosi juhlista, ei päästy yksiinkään. Ensi vuonna sitten kummipoikaa onnittelemaan, jos hyvin menee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!