tiistai 19. kesäkuuta 2012

Harmaata päivää ja sadetta

Sadetta on pitänyt koko päivän. Vettä on tullut milloin enemmän, milloin vähemmän. Onneksi Summer begins tomorrow! Heh, senhän näemme. Ikkunanpesuprojekti jatkuu vielä huomenna. Siitä olen tyytyväinen, että sain muutamat istutusta odottaneet kasvit vihdoinkin maahan.

Onneksi meillä ei ole juhannukseksi sen kummempaa ohjelmaa suunnitteilla, ellei nyt sitten savusteta jotain ruokaherkkuja ihan vaan itsellemme. Savustaminen pihalla käy hyvin sateellakin ja savustinta tietysti on käytettävä, kun nyt sellaisen tulimme hankkineeksi.

Savukassler oli mahtavan hyvää. Sähköisen savustuspöntön (malli kuin pieni saunan kiuas, mutta kansi päällä) toiminnassa sen sijaan on puutteita, vakaviakin puutteita. Käyttöohjekin oli alapuolella kaiken arvostelun ja se sentään oli suunnitteluvioista pienin.

Siikaa ja ahveniakin on kokeiltu savustaa. Sen totesimme, että kertahuitaisulla niistä ei välttämättä tule priimaa, joskin syötävää. Kokeiluja aiotaan jatkaa muilla kaupan kaloilla, kun ei muuta ole, esimerkiksi silakoilla ja pienillä muikuilla. Mies vahti kasslerinkin savustumista silmä kovana ja lopputulos oli tosi mehevä ja hyvä.Kuten sanottu, tuotesuunnittelua ei ehkä ole tehty oikein huolellisesti tai kenties suunniteltu on, muttei testattu käytännössä. Reklamoin heti, mutta länsi-suomalainen tehdas ei ole katsonut asiakseen edes vastata viestiini. Ehkä he ajattelevat, että asiakas osti jo, mitäs siitä enää huolta tarvitsee pitää. Enkä edes vaatinut kaupan purkua, vaikka voi olla, että pian sekin tulee mieleen. Tämä on kummallinen, eikä lainkaan harvinainen asenne. Luulisi, ettei kovin paljon aikaa vie lähettää vaikka sellainen vastaussähköposti, jossa seisoisi että kiitos viestistä, palaamme asiaan. Ja sitten palaisi kanssa asiaan.

2 kommenttia:

  1. Sateinen päivä oli täälläkin ainakin aamupäivästä, illemmalla nähtiin jo aurinkoakin...

    VastaaPoista
  2. Ei täällä ainakaan kesä alkanut vielä tänäänkään. Kilpisjärvikin taitaa olla vielä jäässä. - Mutta Lapin kesä on tunnetusti ihana, mutta lyhyt ja vähäluminen. :)
    Terveiset koleasta Käsivarresta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!