torstai 29. toukokuuta 2014

Arvonta jatkuu!

Arvonnan osa 1 päättyi ja Anitalle paljon onnea! Lähetäpä osoitteesi, niin lähetän pienen paketin, jahka kerkiän. Arvonta kuitenkin jatkuu vielä hyvän tovin eli odotan tai ainakin toivon vähintään yhtä runsaasti kommentteja, jotka saa lähettää edelliseen postaukseen.

Onnittelukukkaset Anitalle ja Hukkakukalle, joka kommentoi Anitan kanssa prikulleen samalla kellonlyömällä laskurin, mutta epäonnekseen numerolla 79.999. Lähetä sinäkin osoitteesi, jos vaikka pikkanen lohdutuspalkinto osuisi kohdallesi!

Pihan hevoskastanja se tässä kukkii näin  komeasti kylmyydestä huolimatta:


Kuvassa on linkki arvontapostaukseen ja sitä saa kernaasti jakaa.

Helatorstai alkaa kääntyä illaksi. Toivottavasti tästä kylmyydsestä pian päästään eroon, kun jo ehdittiin tottua helteisiin. Toisaalta nyt voisi tehdä pihatöitä, jos ei sataisi. Periaatteemme on toki edelleen se, että pyhäpäivinä ei töitä tehdä eikä ainakaan koneita käynnistetä, paitsi kahvinkeitin ja tänä aamuna voileipägrilli... Ne muutamat taimet, jotka vielä ovat elossa ja sisällä, alkavat vain näivettyä. Toivottavasti huomenna päästään pihahommiin. Lauantaina on tiedossa yhdet lakkiaiset.

Mies tympääntyi vanhaan ruohonleikkuriin, joka on temppuillut viimeiset pari vuotta eikä edes akun vaihtaminen parantanut tilannetta. Niinpä hän meni ja vaihtoi sen luottokauppiaallaan uuteen. Samalla taloon tuli uusi pihatrimmeri. Kaupat olivat hyvät. Tosin kumpaakaan laitetta ei vielä ole ehditty testaamaan, mutta enpä ole niitä vielä maksanutkaan. - Vanha trimmeri miellytti ainakin eteisessä vieraillutta otusta, joka talven aikana oli jyrsinyt johdon poikki. Kone olisi muuten ollut ihan kunnossa, mutta se oli meille kummallekin aivan liian raskas. Uusi on kuulemma kevyt kuin höyhen siihen verrattuna ja varmaan riittää meidän tarpeisiimme.

Leppoisaa illanjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitän ja kumarran kukkasista ja odotettavissa olevasta ylläristä. Viestiä lähetetty s-postiin.
    Äskenkin oli mukava luku laskurissa, 080080.

    VastaaPoista
  2. Anitta, sähköpostia ei ole tullut eikä ole roskiksessakaan. Lähetäpä uudestaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!