keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ei lämmin luita riko

Ei riko luita, ei, mutta sydämen päälle vähän ottaa. Olimme äsken kiskomassa irrallisia vesiletkuja sinne ja tänne pitkin tonttia ja minun oli välillä pakko tulla sisälle vetämään henkeä. Miehellä on menossa systeemin teko, jolla eri puolille tonttia, mm tänne kaivonrenkaalle saadaan vettä ilman että joka kerta pitää kiskoa letkuja. Meillähän on vesihana terassilla ja jos oikein ymmärsin, niin jatkossa ei tarvitse paljon muuta kuin hana avaata. Systeemi on vielä testaamatta, mutta eiköhän tuo isäntä ole miettinyt sen etukäteen niin, että toimii.  Esimerkiksi kasvihuoneen tynnöriin ja lavoille saadaan pian vedet kätevästi. Isoon ulkopyttyyn,  800 litraa, on vielä rakennettava uudet jalat. Se on sitten oma projektinsa.


Punarinta taaperteli kaivonrenkaan vierellä eikä ollut moksiskaan, vaikka istuimme metrin, parin päässä ja luultavasti hänen reviirillään. Olisipa ollut kamera taskussa!

1 kommentti:

  1. Ei riko ei, mutta ei tästä helteestä enää nautikkaan niinkuin silloin nuorena. Päätä särkee ja silmissä mustenee vähän väliä. Oli ihana herätä tänä aamuna kun ulkona oli vain 12 astetta. Nyt on hyvä olla ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!