lauantai 5. heinäkuuta 2014

Vieläkin vähän pyörryksissä

Vaikken eilen ollutkaan henkilökohtaisesti Taivalkoskella ottamassa vastaan palkintoani, niin vieläkin olen vähän pyörryksissä siitä. Kuten jo illalla - vai yöllälö se oli - mainostin, oli oma juhlapäivällisemme palkinnon arvoinen. Kävin äsken lisäämässä kirjani saaman arvostelun sekä Päätlo-instituutin lehdistötiedotteen tänne, siis blogiini Kirjantekijän kokemuksia.

Kiitos teille kaikille kommentin jättäneille ja onnittelijoille! En minä tätä varmaan ihan jatkuvasti hehkuttele, mitä nyt seuraavat kymmenen vuotta!

Paluu arkeen alkoi tietysti tänään. Päivä on mitä ihanin ja teinkin kierroksen kasvimaalla, kastelin, ripustin tomaatin ja tarkastelin kasvilavoja. Kuviakin otin, mutta pokkarini akku vetelee viimeisiä ja on nyt lataamossa. Siemenet, lähes kaikki, ovat jo itäneet. Erityisesti pavut, kesäkurpitsat ja muutamat muut lajit voivat hyvin. Sen sijaan salaatit eivät ole vielä nousseet pintaan.


Tämä on vanha kuva, josta näkyy, että pleksit ovat vielä kasvilavojen päällä. Nostin ne tänään sivuun, kun on niin lämmin päivä. Ulkolaatikoiden päällä on vielä hallaharso, mutta ajattelin keriä senkin huomenna kokoon. Saahan se takaisin, jos vielä kylmenee. Potut ovat hyvässä vauhdissa ja laatikoissa erilaiset vihannekset ovat kasvaneet jo sen verran korkeutta, että harso on senkin  puolesta syytä ottaa pois.

2 kommenttia:

  1. ONNEKSI OLKOON !!! Kyllä nyt on syytä hehkuttaakin. Mahtaa tuntua tosi hienolta ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!