maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tavallinen kesäsunnuntai takana

Tänään ei tapahtunut mitään erityistä. Kun en eilen uskaltanut mennä saunaan, lämmitin tänään iltapäiväsaunan, vaikkei ole ihan kohdallaan vieläkään ole. Sauna kuitenkin maistui hyvältä, vaikka siinäpä iltapäivä melkein kuluikin. Kuten olen ennenkin maininnut, en juuri koskaan katso telkkaria ja elokuvia sitäkin harvemmin. Viime yönä kuitenkin katsoin kolme kotimaista leffaa: Rintamalotat, Pikkusisar ja kolmas, lähinnä dokkari, joka kertoi maaseudun emäntien taakasta sodan aikaan. Erittäin hyviä kaikki kolme. Sikäli teema sopi hyvin omaan ajankohtaan, näinhän lottamerkin edellisen kerran perjantaina tuossa äidin hautakivessä. Se ei vain taida kovin hyvin erottua, kun en varta vasten sitä yrittänyt kuvata.  Oma haikeutensa käynnistä ja elokuvistakin tuntuivat vielä tänään.


Kun edellisen illan tangot surrasivat päässäni eilen, niin tänään tietysti soivat vanhat sota-ajan laulut, kuinkas muuten.


Mansikkakuva on muutaman päivän takaa. Olikohan se torstaina, kun mies toi kaupasta laatikollisen todella ihania, suuria ja makeita mansikoita. Lajike ja hinta kuulemma jäivät tarkistamatta, mutta kumpaakaan ei kysytä pakkasessa.

Yritän siirtää kirjoittamisblogiini yhtä juttua. Kerron myöhemmin, jos ei nyt onnistu. Siinä ei ole kysymys haikeasta, vaan iloisesta asiasta.

1 kommentti:

  1. Nyt alkaa tuntua siltä, että itsekin pitäisi mansikoida pakastin, kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!