torstai 3. heinäkuuta 2014

Korttiostoksilla

Innostuin eilen etsimään vanhoja kuvakortteja huutonetistä ja löytyihän niitä! Joulu- ja pääsiäiskortit ynnä onnittelukortit jätin suosiolla syrjään, sillä etsin vanhoja maisemakuvia paikkakunnalta. Olisi se aika juttu, jos vielä löytäisin kortin meidän talostamme; se se olisi oikea aarre. Nyt on myös jännä nähdä, ovatko kortit niin sanotusti kulkeneet ja onko lähettäjä tai vastaanottaja mahdollisesti tuttu nimi. Ensi viikolla varmaan saan postia.

Talostamme on aikanaan tehty useitakin kuvakortteja ja minullakin on niitä skannattuna, mutta olisi kiva saada aidot käsin hiplattavaksi.


Nyt on taas pidettävä taukoa ostosten teossa. Mieskin pyysi jo tarkistamaan oman pankkitilinsä, sillä auto oli tänään huollossa ja katsastuksessa ja eilen hän sai uudet rillit. Minunkin pitäisi käydä tarkistuttamassa silmälasini, sillä kun etsin tänään isälle yhtä puhelinnumeroa vanhasta puhelinluettelosta, en meinannut saada mitään tolkkua numeroista. Ettei vaan iriitti olisi uusimassa? Viime kesä meni jo ihan pyllylleen sen takia.

3 kommenttia:

  1. Minäkin olen hankkinut huutonetistä muutaman ikivanhan korttiaarteeni. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Vanhat kortit on ihania. Minäkin kävin pari päivää sitten kirppisostoksilla ja mukaan tarttui vanhoja kortteja : )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!