lauantai 5. heinäkuuta 2014

Nyt olen aika otettu!

Olen ollut pari viikkoa kuin kissa pistoksissa, mutta nyt saan sen vihdoinkin julkaista: osallistuin Päätalo-instituutin Möllärimestari-kilpailuun ja voitin ensimmäisen palkinnon Elämänkerralliset teokset -sarjassa teoksellani Kohtaamme Mattilassa, Kristiina Juhontytär kertoo. Kirjoitan kilpailusta ja raadin arviosta tarkemmin kirjoittajablogiini - kun nyt kerrankin on jotain kirjoitettavaa! Linkki löytyy tuosta sivusta, kun en nyt satu muistamaan osoitetta ulkoa, jos joku haluaa perehtyä tarkemmin asiaan. Voitte arvata, että olen iloinen. Facebookissa sain varmaan ainakin 50 onnittelua, kun tietysti itse mainostin itseäni. Huom. Olen siellä omalla nimelläni ja rakkaat blogiystävät ovat tervetulleita kavereiksi (pienellä vinkillä kenestä on kysymys vaikka yksityisviestillä, sillä ihan ventovieraita en yleensä huoli ystäväksi).

Olimme miehen kanssa juhlapäivällisellä, josta tässä muutama kuva. Itse palkintojenjakoon en arvannut lähteä niin kauas kuin Taivalkoskelle. Järvenpäässä on avattu viehättävä ravintola Huvila vanhaan apteekintaloon. Olimme kuulleet kehuja ruoasta ja allekirjoitamme joka sanan! Täältä löytyy tarkemmat tiedot, kuva ja ruokalistat.


Alkuruoaksi me molemmat söimme härkätartaria, jonka kanssa oli pikkelöityjä vihanneksia.


Minä otin pääruoaksi paistettuja ahvenfileitä, joiden kanssa oli korvasieniä ja olikohan se appelsiinikastiketta. Mies halusi ison ja lähes raa´an härän entrecoten, joka oli kuulemma parasta, mitä hän ehkä koskaan tai ainakaan moneen vuoteen oli saanut. Kuulimme, että liha oli joltain länsi-suomalaiselta tilalta.Minulla oli vielä kolo jälkiruoalle. Kolme jäätelöpalloa, pyynnöstä kaikki erilaisia, mutta toinen toistaan herkullisempia. Miehelle riitti lasi portviiniä.


Tänne me taidamme mennä hääpäiväillallisellekin elokuussa!

11 kommenttia:

 1. Onnea, kyllä sun nyt kelpaa! Haluaisin itsekin kirjoittaa elämäkerran - ihan vain itselleni - voisitko aloittaa sellaisen nettikoulutuksen?

  VastaaPoista
 2. Onnitteluni sinulle hienosta palkinnosta. Olen ollut Päätalo päivillä Taivalkoskella . Paikka on tosi upea ja ihmiset ihania. Silloin Kalle eli ja tavattiin juhlissa. Olisi ollut sinunki mukava käydä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niin, mutten uskaltanut lähteä, kun edellinen junamatka vei polven alta. - Oletkohan sinä muuten se sama Sirkkis, jonka olen muinoin tuntenut kauppa-asioissa Hgissä? Minä myin, sinä ostit.

   Poista
  2. Mitä ostin ? olen syntyisin Helsingistä vaan nyt eläkkeellä täällä maalla.

   Poista
 3. Nöyrimmät kiitokset kauniista onnitteluistanne!

  VastaaPoista
 4. Tosi paljon onnea Villiviini! ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!