keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Paljon on taas tapahtunut

On ollut niin kaikenlaista, etten ole ehtinyt tai pystynyt kirjoittamaan. Tänään oli kaikkien aikojen ukonilma. Jytisi, ja salamoi ihan meidän kohdalla ja vettä tuli kaatamalla. Mies oli kauppareissulla ja kun juoksutin hänelle sateenvarjoa, ehdin itse kastua oikein kunnolla, ihan vaan muutaman askelen matkalla. Eipä taritse kastella ulkona, mutta tänään en tohtinut lähteä rämpimään kasvihuoneelle. Siellä on huomenna kasteltava.

Vanha kännykkä joutui uimaan mehussa. Taisin siitä jo viime viikolla kertoakin? No, nyt on plakkarissa nätti macphone 4S, josta printtasin n. 170 sivua käyttöohjetta. Huh-huh, milloinkahan tuo tulee opiskeltua? Osaan minä jo soittaa ja lähettää sähköpostia, mutta muut kepposet ovat vielä hakusessa.


Katutyö alkoi tänään. Tontin kulmassa on komea kivi ja komeat kuunliljat sekä keltavuokot. Toivottavasti olemme kotona silloin, kun kaivinkone kaivaa sadevesiojaa sen kohdalla. Pahaa pelkään, että herrat kyselemättä vetävät kasvit ja kiven johonkin jätemaakuormaan. Samaa kohtaloa pelkään saniaisille, jotka haimme aitan taakse veljeni pihasta. Tänään oli metsuri kaatamassa kaunista koivukujaa. Kujalle siis tehdään hulevesiputki ja -kaivot, asfaltti, katuvalaistus ja anna mun kaikki kestää - oikein kanttikivet. Ja kun kujan loppupää meidän tontille on tontille-ajo-sallittu-tietä, niin meidän päästä se vielä kavennetaan entisestään. Asioilla on aina puolensa ja puolensa.

1 kommentti:

  1. Saisipa jostakin ostettua vielä kännyköitä joilla voi vain soittaa..:)
    Eipä ole täällä sadetta vaan näkynyt..:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!