lauantai 12. heinäkuuta 2014

Muista katsoa superkuu!

Jos superkuu ei tänään näy - meillä ainakin on pilvinen päivä - niin seuraavan kerran sitä voi tarkastella 10. elokuuta, joka on meidän hääpäivämme. Ensi vuonna tulee 10 v. täyteen.

Eilen oli äidin syntymäpäivä ja kävimme haudalla. Ruusujen joukossa on omasta pihasta leikattuja jasmiininkukkia, äidin lempikukkia, joita isä kävi aina taittamassa päivänsankarille.


Ja kun kukkakauppaan mentiin, ostin autonperän täytettn kesäkukkia kotiin. Kotona olevat ovat sitä luokkaa, ettei kannata juuri kehua omia kasvatustaitojani. Nyt tuli upeita, isoja miljoonakelloja, pelargonioita, pienenpieni viiniköynnöksen taimi ja muutamaa muutakin. Multaa vain ei ole talossa, mutta nyt olen kyllä niin tautisessa kunnossa, ettei minusta olisi istuttajaksikaan. Olenkin torkkunut koko päiivän yöpaidassa. Vatsaan  ja selkään koskee, yskä repii kylkiluita, väsyttää. Onkohan tämä sitä kesäflunssaa, häh?

Ihanaa viikonloppua joka tapauksessa!

3 kommenttia:

  1. Superkuu oli kaunis. Toivottelen paranemista sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kauniit ovat jasmiinin kukat, minullakin kukkivat. Vai superkuu! Näin sen kyllä illalla puitten lomasta (niin alhaalla se oli) ja ajattelin, että siinä syy, miksei oikein nukuta.

    VastaaPoista
  3. Nyt täytyy luottaa siihen, että hääpäivän ilta ei ole pilvinen. Täällä ei eilen ollut toivoakaan nähdä superkuuta eikä edes tavallista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!