tiistai 20. elokuuta 2013

Yllätyksiä, yllätyksiä

Ei kaksi ilman kolmannetta ja kolme niitä ehti jo kahteen päivään tullakin. Ensimmäinen yllätys oli eilen naamakirjassa, kun luin veljentytön kuulumisia. Neidistä tuli viime viikolla täysikäinen.


Tyttö on näti kuin ruusunnuppu tai tämä alkukesällä ihanasti kukkinut pioni. Ja nyt ilmoitti siviilisäädykseen parisuhteen. Lisätietoja kaivataan! Muutkin uutiset kuulostivat sen verran dramaattisilta, että mietin vielä, miten haastattelen velimiestäni tai kälyä. Mutta silti, valtavasti onnea nuorelle neidolle ja avopuolisolleen!

Se oli eilisen uutinen. Tänään Toinen tytär kertoi muuttavansa vuodeksi ulkomaille. Onnea hänellekin! Jos nainen on lähes kolmekymppinen, niin toki on lupa itse päättää asuinpaikkansa ja tuntuu siltä kuin hän olisi varsin hyvin järjestellyt ja suunnitellut seuraavan vuoden tekemisensä.

No, se kolmas ylläri-pylläri koski minua. Pyydettiin ja lupauduin kirjoittamaan yhden jutun. Pohjamateriaali on omassa kirjassani eli ei muuta kuin kynä sauhuamaan. Sehän on niitä hommia, joista verottajakin jo totesi, että kirjoitan harrastusmielessä, en ansaitakseni. Niin aina! Vaan olisi se ansaitseminenkin mieluisaa lisää leivän päälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!