maanantai 3. helmikuuta 2014

Ja jo helmikuu menossa

Taas on yksi viikonloppu takana ja Kynttilänpäiväkin vierähti ihan huomaamatta maanantain puolelle. Luontotarkkailua on pikkasen tehty ja havaittu, että jänikset ovat löytäneet pihan ruokintapaikan. Pitkin pihaa ja puskien ympäri on menty niin huimaa kyytiä, että oikein polut ovat syntyneet, luultavasti viime yön aikana. Pitää varmaan kuvata niitä yläkerran ikkunasta, polkuja nimittäin. Jäniksiä en ole onnistunut näkemään. Olisikohan niillä menossa hankipoikien tekoaika, vai miksi ne niin kirmailevat?

Nyt ei ole teemaan sopivia tuoreita kuvia, mutta tässä yksi uusi koruni:


Kuva on valitettavan huono, mutta tällaista camé-korua en ole ennen nähnyt. En ole saanut aikaiseksi kaivaa suurennuslasia esille eli en tiedä, onko metalli hopeaa vai jotain korumetallia. Söpön naisenpään materiaalistakaan en mene mitään sanomaan, mutta tämä sopii villapaita-tyyliini paremmin kuin aidot kultakranssiset cameet. Eikä mulla sellaista olekaan, vaikka vuosikymmenet olen siitä haaveillut.

Sunnuntain ruokana meillä oli possunpaistia, kukkakaalia ja sienikastiketta, olikin oikein hyvää suppiskastiketta, vaikka itse sitä kehunki. Huomenna on taas paastopäivä, mutta porsasta jäi hyvä annos ylihuomisellekin. - Hyvää viikkoa itse kullekin!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!