tiistai 4. maaliskuuta 2014

Laskiaistiistai tänään

Päivä on juuri tämän värinen, tai oikeastaan vieläkin harmaampi. Onneksi nyt ei sada enempää vettä kuin luntakaan, mutta eipä oikein tunnu laskiaistiistailta, ei! Mies toi kaupasta laskiaispullat tuliaiseksi, mutta rokkaa ei tänään meillä syödä eikä sorkkia keitetä. Pistän lauantaina graavatun kirjolohenpuolikkaan tai siis puolikkaan puolikkaan uuniin ja lisäkkeeksi ruusukaaleja. Toivottavasti kala ei ole pahentunut.



Yhdet sorkat on kuitenkin tänään hoidettu, nimittäin omani. Illalla on vielä edessä miehen kynsienleikkuu. Otti se hänellä koville, ennen kuin tohti pyytää apua vaimoltaan, mutta pakko oli, kun eivät jalat enää taivu. Silti ei ota kuuleviin korviinsa, kun ehdotan, että menisi hänkin jalkahoitolaan. Minä päätin käydä joka toinen kuukausi, niin hyvältä nyt tuntuu tassuissa. Ensi viikolla hoidetaan yläpäätä eli menen permanenttiin.

4 kommenttia:

  1. Olen itsekin toisen avun varassa kun kynsienleikkuusta puhutaan - siis varpaitten. Aina harmittaa, kun pitää pyytää apua. Vaikka kuinka yritän ehdottaa, että etkö voisi samalla leikata minunkin kynnet kun omasikin. Kutakuinkin samaan tahtiin nuo varmaan kasvavat? Ei ole koskaan vielä toiminut. Eli ota tästä vinkki. Mutta jalkahoidossa käynti on silti ihanaa.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli harmaata. Siitä huolimatta mukavaaa laskiaistiistain jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Päästä varpaisiin -hoito on ihanaa! Kävin kurkkaamassa lukemaasi, on jo liki!

    VastaaPoista
  4. Kurkin taas, edellinen lukema 74997 ja sitten 75010, tais mennä kirja ohi suun, hih!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!