torstai 6. maaliskuuta 2014

Nopeaa toimintaa

Enpä olisi uskonut, että maistraatti toimii noin vikkelästi. Kuten kerroin, lähetin taloyhtiön hallintoa koskevan eroilmoitukseni noin kaksi viikkoa sitten ja vieläpä väärään paikkaan. Nyt jo tuli postissa päätös ja olen siis toivoakseni ikuisesti erossa sen yhtiön toiminnasta. Nyt toivon vielä saavani tililleni korvauksen kuluista, mutta se on kokonaan toinen juttu, saanko. Joka tapauksessa nyt pääsi suuri helpotuksen huokaus.

Toinen nopeasti toiminut tapaus oli tämä Villiviini itse, kun julistin arvonnan voittajan. Voisin vaikka vannoa, että blogin kommenteissa ei ollut kaikkia niitä osallistuneita, jotka sieltä sittemmin löytyivät. Tai sitten tällä hölmöllä mummulla näkö viirasi entistä pahemmin: aina en näe kaikkea mitä pitäisi. No, mammamian kanssa on asia selvitetty. Arvonta osa 2 jatkuu vielä muutaman päivän. Mauri Kunnas ja Perttilä-kirjani ovat vielä voitettavina. Mattila-kirja lähtee huomenna postiin.

Jouluksi saamani orkideat ovat edelleen hengissä ja oikein hyvinvoivan näköisiä. Saapi nähdä, miten kauan onnistun pitämään ne elossa. Pitääkin käydä kuvaamassa kumpikin vielä uudestaan, jos vaikka saisin vähän skarpimmat kuvat.


4 kommenttia:

 1. Komea orkidea! Onnea voittajalle...

  VastaaPoista
 2. Voi ei, enpä minäkään katsonut kommentteja kun innoissani omani sinne latasin. Hyvä jos asia on selvitetty, olen pahoillani jos jotakin meni pieleen, niinkuin ymmärsin.

  VastaaPoista
 3. En minäkään nähnyt noita mm. mammamian kommentteja, kun silloin katsoin kuka on osunut kävijälaskurissa lähimmäksi lukua 75000. Tosin Blogger ei näytä minulle läheskään kaikkia kuviakaan sivuiltasi, enempää kuin muidenkaan sen alaisten blogien kuvista.
  Omat kommenttinikaan eivät usein mene läpi, vaan saan yrittää monta kertaa; siksi olen tyytynyt kommentoimaan vain tosi harvoin.

  VastaaPoista
 4. Jotain häikkää siinä kommenttien näytössä ehkä oli. Seuraavana päivänä niitä oli tullut selvästi lisää mukaan lukien mammamia. Minulle tämä oli ensimmäinen kerta kun näin sattui. Näköjään kannattaa olla mieluummin hidas kuin nopea ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!