maanantai 1. helmikuuta 2016

Se on jo helmikuu

Kyllä on kivaa, kun päivät pitenevät ja valkenevat. Kliivia, josta otin muutama päivä sitten tännekin kuvan, se  senkun pörhistyy. Kumma juttu, en ole hoitanut sitä mitenkään. Nyt tuotin supstraalia kaupasta, jos vaikka pitäisi ihan vähän häntä lannoittaa. Se on uskollisesti kukkinut joka vuosi.

Toinen uskomaton kaveri on tämä orkidea, jonka kukka on edelleen kaunis:


Kuva on otettu kännykän huonolla kameralla. Pitääkin muistaa ottaa parempi kuva niin kauan , kun on mitä kuvaa.

Tein viikko sitten ison annoksen linnunruokaa. Sulatin kookosrasvaa ja lisäsin siihen rusinoita ja monenlaisia siemeniä ja pähkinöitä. Ei kelpaa. Kukaan ei ole käynyt edes maistamassa sitä. Ohje oli Viherpihasta: rasva yms. kaadettiin kahvikuppiin, jonka ripustin yhteen amppeliin roikkumaan. Onneksi laitoin vain yhden kupin ulos; kaksi on jääkaapissa ilmeisesti odottamassa seuraavan talven lintuja. Sini- ja talitiaisia kyllä käy lintulaudalla ja mustarastas syö rusinoita, mutta tämä ei kelpaa kenellekään. Onneksi en ottanut kuvaa sittä...

2 kommenttia:

  1. Vai on linnut nirsoja...minäkin laitoin aiemmin yhden omenan roikkumaan ulos, kun jotkut laittavat linnuille, ei tietääkseni kukaan ole siitä palastakaan haukannut...siemenet kyllä menee, varsinkin auringonkukan siemenet.

    VastaaPoista
  2. No niin onkin!! Ja kuule ! Aurinko pikkasen pilkistää jo täälläkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!