keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Pihavaras

Onneksi ei mitään tämän vakavampaa, mutta silti lihavan variksen touhut harmittavat. Ensimmäisellä kerralla meni talipötköteline pötköineen päivineen, Sen jälkeen on kadonnut kaksi satsia tuollaisessa vihreässä mukissa ollutta linnunruokaa, siis kookosrasvaan sulatettua pipanaa.Onneksi nyt sentään ovat mukit jääneet, mutta ne olivatkin lujasti narulla kiinni.


Ei pääse enää tikkakaan syömään. Varis on ollut uskomattoman näppärä, kun on tämän häkkyrän saanut pujotettua koukusta. Terassiruokinta päättyi tähän, vaikka orava katselikin minua eilen hyvin syyttävän näköisenä. Tammessa olevaan syöttökaukaloon vein kyllä auringinkukasiemeniä aamulla.


2 kommenttia:

  1. Olen ihmeissäni tänä vuonna aivan seurannut harakoiden ja varisten touhuja. Ne osaavat tehdä jopa yhteistyötä ja saivat monesti naapurin roskiksen kannen auki yhdessä. Ja miten ihailtavasti pienet päät tekevätkään ajatustyötä, että olisivat ovelampia kuin minä. Kaikki kannattaa sitoa hyvin kiinni ja olen laittanut verkkoa ruokintapaikan ympärille ja naulannut nauloja linnunruokintamökin kattoon törröttämään ja ovat jättäneet sen rauhaan.

    Vinkki: Minulla olisi ihana arvonta menossa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos arvontavinkistä, samoin hyvistä neuvoista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!