maanantai 4. huhtikuuta 2016

Pikapiipahdus

Tulin ilmoittautumaan kiireimmän kaupalla sen jälkeen kun olen valmiin kirjatekstini ottanut kahdelle muistitikulle ja printannut kuvasuunnitelmani ulos. Tämä koneenveijari joutuu pakosta w10-päivityksen uhriksi kiristämällä että nytkö heti vai vasta ylihuomenna. Mieluummin olisin ottanut sen vasta vieläkin myöhemmin.

Mutta siis se ilon aihe on, että sain kirjani lähdeluettelon ja henkilö- & rakennusluettelon valmiiksi ja lähetin koko tekstin päähenkilöni pojantyttären luettavaksi. Toivottavasti ei enää ole korjattavaa eikä kovin paljon poistettavaa. Kuvatilauksenkin tein museovirastoon ja yhteen toiseen paikkaan. Jos vielä ehdin ennen sitä päivitystä lähetän kolmannenkin kyselyn matkaan. Suvulta saan runsaasti kuvia, mutta haluan silti vähän muitakin eli miljöökuvia. Pian olen jo valmis kertomaankin mistä on kysymys.

Jos häviän langoilta, niin se johtuu tämän hyvin palvelleen rakkineen kuolemantapauksen johdosta. Toivottavasti ei sentään minun--- Palataan kuulumisiiin, jos siis kone vielä huomisen jälkeen pelaa.

3 kommenttia:

  1. Älä missään nimessä klikkaa w10 päivitys-jutussa mitään muuta kuin rastia oikeassa yläkulmassa. Tyrkyttävät vain päivitystä; mies on korjannut useamman tietokoneen kun päivitystä on klikannut! Siis jos haluaa win10 koneelleen niin pitää vanha käyttöjärjestelmä osata poistaa koneelta ihan kokonaan, muuten ne vasta ongelmat alkaa...kokemusta on!!

    VastaaPoista
  2. W10 -päivitystä en ole läppärille ottanut, vaikka sitä tosiaan koko ajan tyrkytetään. Läppäri on muutenkin nykyään vähäisellä käytöllä, kun tällä ipadilla tulee melkein kaikki jutut tehtyä...

    VastaaPoista
  3. Minulle ukkeli asensi ja hyvin toimii. Itse en osaisi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!