perjantai 29. huhtikuuta 2016

Villi viikko

Ehdin jo eilen luetella fb:ssä viikon ohjelmaa. Maanantain kirjamatsku lähti eteenpäin, tiistaina haimme aluesairaalasta yhden mittarin, jonka palautamme täysin palvelleena huomenna. Eilen oli jalkahoito ja miehellä harjoitukset. Tänään hänellä oli soittotunti ja illalla toiset harjoitukset. Minulla oli laiskottelua. Huomenna miehellä konsertti, johon minut värvättiin kuulijaksi. Lauantaina hänellä on toinen konsertti ja sitä ennen harkat. Hyvä jos ehtii kaupassa käydän, tosin kaiken varalta hän teki jo alkuviikolla ruokaostoksia vähän enemmän. Kahvi unohtui listalta ja tuoreet leivät vielä puuttuvat. Ja ehkä vähän vappujuomaakin on hankintalistalla. Sinänsä viininjuonti on meillä nykyisin aika harvinaista. Se jäi melkein pakosta sytostaattihoitojen aikana.

Meillä on hyvin harvoin näin tiiviistä ohjelmaa. Nuorempana sitä nauroi eläkeläisten kiireille. Enää ei yhtään naurata, kun yksikin ohjelmanumero päivässä on melkein liikaa.


Tänään on satanut koko päivän eikä auringosta ole näkynyt vilaustakaan. Yllä oleva kuva on otettu ennen viimeistä lumisadetta eli joskus viime viikolla. Mustat pilvet enteilivät tulevaa myräkkää. Lumi tuli, lumi meni, onneksi.

1 kommentti:

  1. Sama tällä, että kiireinen viikko :) Maanantaina oli lääkäri helsingissä, tiistaina diakonia-lounas kaupungissa ja srk illalla, keskiviikkona hammaslääkäri ja lauluharkat ja torstaina röntgen Helsingissa ja tänään seurakunta illalla. Huomisesta ei tiedä, mutta sunnuntaina olisi yhteiskristillinen vappu-tapahtuma...tänään kerkisin sentään tehdä vhän pihahommia :) Mukavaa viikonloppua ja Vappua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!