tiistai 9. elokuuta 2011

Iloisia yllätyksiä

Mies lähti asioille ja kävi pyynnöstäni mm. valokuvakaupassa ostamassa kameraani muistia. Tulihan sitä muistia, mutta tuli myös muuta. Häälahja, kuulemma, ja täydellinen impulssiostos. Sain Canon-merkkisen kameran, jonka mallia en tietenkään muista ulkoa, ei kuitenkaan hienoimman pään vekotin eikä järkkäri, mutta upea laitos joka tapauksessa. Akku on parhaillaan lataantumassa. Yritän opiskelella eri nippeleiden käyttötarkoitusta ja osasinkin jo laittaa päivämäärän ja muuttaa kielen suomeksi, joten eiköhän se tästä lähde. Nyt on sitten vanha kamera vapaana.  - Se hääpäivä muuten on huomenna ja aiomme mennä illalla oikein ravintolaan syömään.

Toinen iloinen yllätys oli puhelu, jonka mies sai jo aamupäivällä. Tilaamamme sänky ei tulekaan syyskuun alussa, kuten laskeskelimme, vaan perjantaina.

Tämä sepelkyyhky on kuvattu kameralla, joka tarkentaa jos muistaa ja minne milloinkin. Toivottavasti uusi kamera on tässä suhteessa parempi. Nuo kyyhkyset ovat kotiutuneet meidän pihaamme ja kujertelevat suloisesti joko tammen oksalla tai sähkölangalla. Huom. kuva valittu hääpäiväteemaan sopivaksi. Vietämme kuudetta hääpäivää.

Yllätykset jatkuvat: Sukkasato on saanut uuden emon, Marelon, joka ottaa parhaillaan ilmoittautumisia vastaan. Uusi, raikas logokin on jo valmiina. Minä tietysti ilmoittauduin, vaikken osaa tavallista perussukkaa kummoisempaa tehdä.


Ai niin, vielä yksi ilouutinen, jonka haluan jakaa kanssanne. Paino on onnistunut putoamaan 4 kiloa. Tiedän toki, että se mikä menee alas, nousee yhtä helposti ylös, mutta hyvä silti. Valitettavasti pudotus ei vielä näy missään, joten urakka jatkukoon.


9 kommenttia:

 1. Siinäpä nippu hymyillyttävän iloisia asioita. Vaihteeksi tuommoinenkin päivä :) Luulen kyllä, että muut sen painonlaskun saattavat huomata. Itse sitä on paljon vaikeampi nähdä, jos ei se vielä tunnu vaatekoossa.

  VastaaPoista
 2. Onnea huomisen hääpäivä johdosta!!

  Varaa olisi minullakin painoa pudottaa...vaikka aluksi tuo neljä kiloa, mutta kun ei onnistu.
  Tai kaipa se onnistuisi jos niin päättäisi, mutta kun...☺

  VastaaPoista
 3. Sinä jos kuka ansaitset Canonisi. Ihanaa. Onnea hääpäivän johdosta.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lukea sinun hyvästä päivästäsi-
  uusi kamera oli kyllä mahtava yllätys.

  Sepelkyyhkyt on kauniita ja kujertelevat tosiaan kivalla äänellä! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun kiva kuulla iloisia uutisia. Jännityksellä odotan uuden kameran kuvia! Sami sai tänään postissa Huuto.netistä huutamansa uuden puhelimen, kosketusnäytöllinen ja aika monta astetta hienompi kuin omani. Maksanut vuosi sitten entiselle omistajalleen melkein kolmesataa, nyt lähti "käytettynä" alle seitsemänkympin... Meillä on aika lailla "datailtu" tänään. :)

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut hääpäivän johdosta!

  Voi noita sepelkyyhkyjä... Nautin niin niiden kurlutuksesta kesäaamuisin, vaan eilen taas pyssyt paukkuivat heti aamusta, joten...

  VastaaPoista
 7. Koska en löytänyt blogistasi sp-osoitetta, laitan tätä kautta: Huomasin, että olet voittanut palkinnon Kotiliesi-blogissa. Käypä tarkistamassa, onko onni Sinua potkaissut: http://kotiliesi.blogspot.com/2011/07/arvonnan-voittaja-kuulumiset-tontilta.html

  VastaaPoista
 8. Heips.

  En pääse sitten millään kommenotimaan, tuohon arvonta postaukseen...eli mukana oltais kyllä...☺

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!