perjantai 3. joulukuuta 2010

Erinomainen postipäivä

Kyllä taas kelpaa, kun tänään tuli pakettia oikein tuutin täydeltä. Yksi pienoinen kirjalähetys mahtui postilaatikkoon ja sen lisäksi siellä oli kolme pakettikorttia. KOLME! Kahdessa oli divaripostia, mutta kolmas oli ns. pehmeä paketti eli Pikku Myyn lähettämä ihana sukkasato-palkinto. Tuhannet kiitokset! Palkinto osui aivan nappiin.

Upeiden lankojen lisäksi sain kaksi keraamista purjevenettä, suklaata ja jotain muutakin namia. Tulin niin kiireesti tuomaan kuvaa tänne, että epähuomiossa lankavyyhtikin on väärin päin. Minähän tulin kutoneeksi eniten "tuntemattoman sotilaan sukkia" eli ensi vuoden varusmiespalvelukseen astuville lahjoitettavia saapassukkia ja siitä tämä palkinto. Asia on hyvin lähellä Pikku Myyn sydäntä enkä itsekään ihan tuulesta temmannut tuota kohdetta.

Muissa paketeissa oli siis kirjoja. Kaksi kirjaa menee joulupukin konttiin, loput ovat itselleni muuten vaan kiinnostavaa materiaalia.

Ai juu, kyselin nukkisblogissa, tarvitseeko joku aitoa Baby born rekvisiittaa, kuten pinkkiä pottaa, paria tuttipulloa, lautasta ja vaippaa. Vaihdossa mulle kelpaisi joku nukkekotitavara periaatteella silmä silm... ei kun tavara tavarasta ja yksi postimerkista.

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon ahkeralle sukankutojalle!

  VastaaPoista
 2. Onnea ansaitusta palkinnosta!
  Mukavaa viikonloppua postin tuomisten kera!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos, Millan ja Alma. Nyt alkaakin ankara pohdinta, mihin nuo raaskin käyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!