lauantai 25. kesäkuuta 2011

Ja taas sataa

Se on sitten tämmöinen juhannuspäivä: sataa. Tein pienen blogikierroksen ja huomasin, että "kaikki muutkin" ovat nyt viettämässä päiväänsä tietokoneella ja varmaan samasta syystä. Anteeksi etten kommentoinut, ihailin vain kauniita kesäkukkasianne, hienoja käsitöitä ja muita laadukkaita otoksia.

Eilinen oli kylläkin niin aurinkoinen poutapäivä, että istuskelimme iltaan asti terassilla ihmetellen maailman menoa ja sitä, että vain yksi paksu, vieras koira emäntineen kulki ohi kun tavallisesti niitä on liikkeellä vaikka miten paljon iltaisin. Kaksi koneellista pyykkiäkin kuivui ulkona. Se on jo niin merkittävä tapaus pitkään aikaan, että pitää mainita. Mutta heti kun aurinko katosi männyn taakse, alkoi ilta viiletä ja siirryimme sisätiloihin eli emme muuttaneet kesäkeittiötä ulos edes juhannuksen kunniaksi. Terassi pitää lähiaikoina muutenkin tyhjentää maalarimestarin tieltä eikä kantaa sinne lisää tavaraa.

Ampiainen Pampiainen oli mettä keräämässä köynnöshortensiassa, mutta ei meinannut suostua kuvattavaksi vaikka miten yritin.

Kuvasin eilen muutakin, kuten ensimmäisen kukkaan ehtineen pionimme. Näitä on kolme ja kaikki tuin keväällä ihan hyvin, mutta sitten norjanangervo kasvoi yli ja painoi pionit tukineen vähän lyttyyn. Nyt nämä kasvavat tuen välistä ja seuraavaksi pitää miettiä uusia konsteja, jotta kasvit saadaan pystyyn. Ensi viikolla pitää muutenkin ryhdistäytyä ja ruveta pihahommiin uudella innolla.

Nyt ilma näyttääkin selkenevän. Taidanpa ottaa kässälaatikon, villatakin ja kameran sekä siirtyä terassille pistelypuuhiin.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!