maanantai 14. marraskuuta 2011

Ihan pieni raportti

Nyt ei oikeastaan olisi aikaa istua tietsikalla, vaan olla tyhjentämässä muuttolaatikoiden tavaroita ihka uusiin kaappeihin. Kyllä, keittiö on varttia vaille valmis!

Muutama pieni juttu on vielä tulossa, mutta koneet on kytkettu ja kaikki kaapit seinällä.  En ehtinyt ottaa tänään uusia kuvia, mutta tässä pikkuinen kuivauskaappini pari päivää sitten kuvattuna. En ainakaan muista, että olisin sitä vielä esitellyt tai jos olen, niin sitten vaan kertausta. Yläkaappien alle tulee vielä valot ja valolista.


Kaappien täyttäminen on jo vauhdissa ja sen takia olikin pakko tulla pienelle "lakisääteiselle lepotauolle".  Uunin, lieden ja astianpesukoneen ohjeisiin olen jonkin verran myös perehtynyt, mutta käytännön harjoitteluun en ole vielä ehtinyt. Ehkä tämäkin päivä on sovinnolla mikroruokapäivä. Saapi nähdä, montako päivää menee ennen kuin saan huushollin kuntoon, varsinkin kun tiedossa on loppuviikolle tiivistä muuta ohjelmaa.

Minulla oli taas arpaonnea. Voitin Kotipuron Riitan arvonnassa tämän ihanan paketin. Kiitos jo etukäteen! Linkki Riitan blogiin on tuossa sivussa olevassa kuvassa.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!