torstai 8. joulukuuta 2011

Liputuspäivä

Nyt on ensimmäistä kertaa virallisesti liputuspäivä Sibeliuksen syntymäpäivän ja suomalaiseNmusiikin kunniaksi. Täällä meidän kylässä tosin on jo vuosia suositeltu liputettavaksi, Ainolan kotikulmilla kun ollaan. Itse Ainola tosin on ollut koko syksyn käärittynä pakettiin remonttitöiden takia, mutta sitä komeammalta varmaan lippu näytti valkoista muovikäärettä vasten. Ajan tasalla olevaa kuvaa ei valitettavasti ole tarjolla aiheesta, mutta on kuitenkin kesäkuva säveltäjämestarin haudalta.



Kun vilkaisin almanakkaa, huomasin toisen merkkipäivän, joka lähes jäi noteeraamatta. Onnea kaikille Kyllikeille! Tänään on Kyllikin nimipäivä.

Velimies soitti päivällä. Nyt ovat molemmat meidän vanhukset samalla terveyskeskuksen vuodeosastolla, toinen toisella ja toinen toisella puolella kerrosta. Astma on pahentunut ja kiusannut isää jo muutaman viikon ilmeisen pahasti eikä lääkityksen vaihtaminen ole oikein tehonnut. Tämän takia hänet oli tänään passitettu tarkempiin tutkimuksiin. Tänään kai oli valmistunut myös labratulokset, joista en huomannut veljeltä mitään kysyä. Tämä on ollut raskas syksy isälle. Sukulaisia kuolee, kavereita kuolee, vaimo makaa sairaalan petissä ihan muissa maailmoissa ja joulukin lähestyy. Ei voi muuta kuin toivoa ja pyytää varjelusta molemmille. Isälle tulee 90 vuotta täyteen tammikuussa, jos siis elää saa ja hengissä pysyy.

- Kiva kun olette ottaneet hyvillä mielin vastaan pienen jouluarvontani. Kommentit siis eiliseen postaukseen, kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!