perjantai 21. syyskuuta 2012

Ja taas sitä samaa

Tänä kesänä ei näemmä muusta ole puhettakaan kuin sateesta. Aamupäivällä aurinko paistoi ihanasti ja kas, yhtäkkiä ukkonen jyrähti pari kertaa ja vettä tuli taivaan täydeltä. Muistin, että riippumatossa paksun peräkärryn pressun alla on mm. kesken oleva romaani. Siellä se, marinoituneena ja melkein yhtä märkänä kuin kolme tyynyä ja kaksi pyyheliinaa. Kolmas oli lentänyt naulasta parvekkeen lattialle. Että tämmöistä päivää taas tänään.

Gladiolukset, verenpisarat ja daaliat sentään jaksavat kukkia, mistä tulikin mieleeni, että en ole muistanut käydä kastelemassa kaksi senttiä pitkää kurkkuani kasvihuoneessa. Varmaan se on jo kuollut.Olen odotellut koko päivän vierasta tai edes ilmoitusta hänen tulostaan. Lupasi tulla tänään tai huomenna käymään niin että onhan tässä vielä aikaa. Vieras, rakas lapsuudenystävä lähtee jo huomenna nykyiseen kotimaahansa, mutta olisi kyllä kiva tavata. Minulla ei ole hänen puhelinnumeroaan, joten ei auta muu kuin odotella. Leivoin eilen tonnikalapiirakan vierasvaraksi, mutta ei passaa sitäkään ihan kokonaan syödä ennen huomista. - Ystäväni on papintöissä Keski-Euroopassa ja käy harvakseltaan Suomessa.

Muistutan vielä kirja-arvonnasta, jonka julistin edellisessä postauksessa. Mukaan mahtuu!

9 kommenttia:

 1. Joo taas sitä samaa riittää, valitusvirttä. Ihme, et tänne kukaan viitsii kommentoida, kun blogin pitäjä ei piittaa kenellekään vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin siis, mitähän nimettömälle pitäisi vastata?
   Jos muut blogikaverit pahoittavat mielensä siitä, etten kommentoi, niin se on kokonaan toinen juttu.

   Poista
  3. Ei pahoita:) Kiitokset sinulle mukavasta, realistisesta ja viihdyttävästä blogistasi. Nimettömät voi jättää omaan arvoonsa, blogejahan on, onneksi jokaiselle löytyy mieleisiäkin.

   Poista
  4. No nyt anonillipillittäjä on iloinen, kun sai paaaaaljon huomiota. :) Veisaa Villiviini moisesta viis!

   Poista
 2. Meilläkin ihan upean auringonpaisteen katkaisi vesisade, raju sellainen - ilman ukkosta kuitenkin. Sateen määrä tänä kesänä on kyllä ainakin riittävä!

  Toivottavasti ystäväsi ilmaantuu!

  VastaaPoista
 3. Samaa täällä tänään. Syksy on auttamattomasti, päivätkin jo öitä lyhyemmät.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, voitit arvonnassani! Laitoin sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista
 5. Sadetta piisannut myös tänne mökille, vähän sais jo hellittää. Omppuja pitäis mennä keräämään, ei vaan huvita mennä sateen keskelle. Monta ihanaa aurinkoista päivää olikin, ai että niistä nautin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!