perjantai 28. syyskuuta 2012

Valmistaudun viikonloppuun

Juu, se pari päivää sitten alkanut flunssa päätti näyttää kyntensä juuri nyt, kun tiedossa on upea, mutta ainakin henkisesti jännittävä viikonloppu. Onneksi sain jo eilen potemissukkani valmiiksi.Me untuvikko-kirjailijanalut kokoonnumme kuulemaan ohjaajamme viisaita sanoja, kannustavia kommentteja ja opastusta seuraavaa porrasta varten. Jännittää vallan kauhiasti. Vaikka muutama viikko sitten olin vakaasti sitä mieltä, että sen kirjoitin minkä kirjoitin, niin mistä sen tietää, vaikka kuolematon, vain Finlandia-palkintoa ja kustantajaa vaille valmis eepos tulisi bumerangina takaisin jo tässä vaiheessa, ennen kuin on edes nähnyt ensimmäistä kustantajakandidaattia tai kirjapainoukkoa. Olen minä esilukijoilta positiivistakin palautetta saanut, vaikka rakas siippani, joka luki version numero 1, sanoi ettei ole koskaan lukenut niin a) typerää b) tylsää kirjaa. Versioon numero 2 hän ei enää nyt syksyllä edes suostunut koskemaan. Tai siis ehkä se oli versio numero xyz, mutta printattuna kakkonen.

Kokoonnumme osittain nyyttäriperiaatteella. Minäkin vielä flunssattomana menin lupaamaan piirakanleipomista. Tykötarpeet on valmiina ja lähdenkin tästä leipasemaan kinkkupiirakkaa ja tonnikalapiirakkaa. Toivottavasti uuni tappaa kaikki mahdolliset levittämäni pöpöt.

Odotan antoisaa viikonloppua ja sitä toivottelen teille muillekin.  Ja ota osaa arvontaan, joka on  muutama postaus taaksepäin!

3 kommenttia:

  1. Minua on kovasti kiinnostanut millaista tekstiä kirjoitat ja millaisessa ohjauksessa? Olen kirjoitellut omaksi ilokseni jo vuosia. Nyt olen aloittanut täällä Nilsiässä toista talvea kansalaisopistossa, onpa mukavaa kun saa palautettakin ja ohjausta:)
    Ohita kysymykseni jos niin on parempi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!