lauantai 8. syyskuuta 2012

Viikonloppua!

Et voi olla huomaamatta Nälkäpäivä-banneria, ethän? Jos klikkaat sitä, voit lahjoittaa suoraan SPR:n nälkäpäiväkeräykseen haluamasi summan. Se siis ei tule Villiviinin tilille, vaan Villiviinin perustaman keräyslippaan osoite on Punaisen Ristin tili. Olethan mukana joko tämän tai jonkun muun lippaan kautta tai vaikka perustamalla oman lippaasi, miten vaan. Pienistä puroista kasvavat ne isotkin joet.

Meidän viikonloppumme alkoi sen verran herkuttelemalla, että oli enemmän kuin paikallaan huomioida nälkäpäiväkeräys. Pidettiin nimittäin rapukekkerit miehen kanssa ihan vaan kaksistaan.

Ravut olivat espanjalaisia, aika kovakuorisia eivätkä kaikki olleet täysin priimaakaan, vaan olin maistavinani ainakin paria härskiintynyttä elukkaa. Silti ilta oli mukava! Harmillista, ettemme raaski ostaa kotimaisia, tuoreita rapuja.

Tänäpänä poimimme luumuja. Tuuli oli heittänyt melkein koko puumme sadon maahan. Sade yllätti, joten poiminta jatkuu toivottavasti huomenna. Nyt koottuna on varmaan ämpärillinen ihanan makeita maatiaisluumuja.

2 kommenttia:

  1. Meillä rapukekkerit taisi jäähä tältä vuojelta...Kuullostaapa hienolta tuo luumusatonne :)

    VastaaPoista
  2. Olen vain kerran ostanut ja syönyt rapuja. Ne olivat taatusti kotimaisia, lähijärvestä saalistettuja saksiniekkoja.

    Kalliitakin. Siksi herkuttelu jäi ainoaksi kerraksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!