keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12.2012

Pakkohan tämmöinen päivä on saada aikakirjoihin ja jopa tänne, vaikkei juuri asiaakaan olisi. Monille tämä on helposti muistettava hääpäivä. Joidenkin mielestä tämä on hyvä hääpäivä sen takia, ettei tarvitse hössöttää ja voi mennä pienesti naimisiin. Siiehn tosin ei tarvita suurta taikaa, sillä seurakunnilla on pieniä kappeleita, joihin voi mennä itsensä vihityttämään. Tai tilata pastorin kotiin tai mennä maistraattiin. Tai mennä pienellä porukalla kotikirkkoon. - No, tällaista päivämäärää ei moni taida enää nähdä ;-)

Juhlaa pitäisi valmistella, tahtoo sanoa siivota ja järjestellä. Huone kerrallaan meinaan edetä, mutta sitä ennen pakkaan joitakin joululahjoja ja kirjoitan joulukortteja. Onhan tässä vielä aikaa. Mies on kuin kuormakameli, joka rahtaa kaupasta juhlatavaraa noin kaksi kassillista päivässä. Tänään tulivat alkoholittomat glögit ja varamukit ja -lautaset. Meillä on paljon glögimukeja ja lautasia, mutta varmuuden vuoksi laitoin listaan kertakäyttöisiäkin, ettei tule sellaista tilannetta, että kipot loppuvat eikä kukaan ehdi tiskata. Kun mies vielä käy alkossa ja kukkakaupassa, niin sitten on kaikki jo kotona. Kukkia tietysti tulee, varmaan runsaastikin, mutta silti juhlapöydän koristeeksi on hankittava joku nätti asetelma.

Nukkekoditkin ovat ns. hengissä, vaikken ole aikoihin päivittänyt sitä blogia. Odotan postista nukkis-urkuja ja muutamaa muuta pientä kapinetta vielä ennen joulua, itselleni tietysti joululahjaksi. Otin kuitenkin jo nyt yhden nukkiskuvan, kun sain Kyyhkylän mammalle vähän lihaa luitten päälle ja uudet vaatteet. Nukkekotikirppikseltä ostin ihanat jouluherkut mammalle ja vaarille, joka maata lötköttää tuvan sohvassa, vaikka mammalla on vielä pyykitkin pestävä ennen joulua. Lisää Villiviinin taloissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!