sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Juhlittiin

Tänään, tarkemmin sanottuna eilen vietimme perhejuhlaa. Isä täytti 92 vuotta ja jälkikasvu oli paikalla., toinen polvi kokonaan, osa kolmattakin. Tottahan toki, kun noin korkea ikä on saavutettu. Meiltäkin piti tyttären ja poikansa lähteä kyydissämme, mutta heihin oli flunssa iskenyt eikä ole hyvä lähteä viemään pöpöjä vaarille. Mutta vaari lähetti heille pienet maistiaiset kakuista.

Tämän kuvan kävin rohmuamassa tekijän omilta fb-sivuilta. Tuiskun kotileipomo Kellokoskella on meidän luottoleipomomme. Tarjolla oli herkullisen kinuskikakun lisäksi lihavoileipäkakku. Varman päälle tilattu ja ne maistuivatkin  kaikille niin, että kun laskelmieni mukaan väkeä oli 13 henkeä ja kakut oli 20 hengen kakkuja, niin yhden tai korkeintaan kahden hengen palat jäivät jäljelle.


Kuulumisia vaihdettiin ja tällä joukolla meteliäkin oli sen verran, että vaari varmaan oli illalla rättiväsynyt. Ylihuomenna hän on lähdössä pariksi viikoksi Kaunialaan lepäämään juhlan rasituksista. Toivottavasti seillä on tällä kertaa kunnon hoitoa tarjolla. Joskus hän on kotiutunut väsyneempänä kuin lähteissään. Nyt
hän sanoi olevansa ei-niin-kovin-hyvässä kunnossa, vaikkei paljon vaivojaan valita siitä huolimatta, että sairaalakeikkoja on tuon tuostakin. Toivotaan parasta.

Minä olin iltapäivällä niin väsynyt, että nukuin parin tunnin päiväunet. Pieni kuumekin oli noussut ja mahaa korvensi. Sitä kai pitää ruveta ihmettelemään lääkärin kanssa seuraavaksi. Onko joku lääke ärsyttänyt, onko joku uusi vaiva iskenyt vai mistä lie kysymys.

2 kommenttia:

  1. Upea kakku. Onnea täältäkin päivänsankarille.

    VastaaPoista
  2. Onpas hieno ikä isälläsi.
    Kakku näyttää hyvältä (etenkin näin nälkäisenä kun kuvaa katselee.. )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!