maanantai 7. huhtikuuta 2014

Hurja urakka

Vaihdoin puhelinoperaattoria ja ihmeiden ihme, uusi sim-kortti toimii ikivanhassa kännykässäni. Tein kyllä melkoisen tyhmyyden, kun en kopioinut numeroita kännykän muistiin, vaan ruutu- ei kun viivavihkoon siltä varalta, että sattuisi joku haaveri. Ajattelin myös, että tässä äkkiäkös minä naputtelen muutamat numerot takaisin ja samalla järjestelen ja seulon turhia pois. Juu. Koko iltapäivähän tässä menee ja olen vasta kirjaimessa O. Tyhmyydestä sakotetaan, oli äitivainaalla tapana sanoa.

Mutta virkistykseksi vähän kukkasia:


Kliivia lopetti juuri kukkimisen, mutta ihastuttava orkidea on edelleen hengissä! Jännä nähdä, miten tämä menestyy. Otsikko sopii kasveihinkin, joiden mullanvaihto on suoritettu, vihdoin ja viimein. Tässä on mm. pitsilehti, aaloe, rahapuu ja muistaakseni tuo laiha luikku on kahvipensas.  Aavikon ruusu on orkidean takana. Se menetti talvella lehtensä eikä oikein tunnu toipuvan. Muutama muukin tuossa asustaa, joku vaivainen lehtikaktus ainakin ynnä muuta.

Jaa, jospa jatkan taas naputtelua. Hyvää viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihanat kukat.. ne osoitteet voi laitttaa myös sim kortille.. sit ne säilyy aina.

    VastaaPoista
  2. Juu, jos olisin sen hoksannut. Ja osannut.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kukat. Minulla on iso, vanha kliivia, mutta kukkimaan se ei suostu. Huonekasvit ei vain ole minun juttu. Mutta voisi kliiviani kukkia ihan ystävällisyyttään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!