perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kävipä tuuri

En ole aikoihin ollut arvonnoissa tai kilpailuissa onnekas, mutta nyt kun annoin kipakkaa palautetta yhdelle lehdelle, niin kas kummaa, sainkin palkinnoksi arvonnassa olleet kroppaöljyt, kaksi pulloa, arvo 48 euroa. Hieno juttu, vaikkakaan en vielä tiedä, miten niitä pystyn käyttämään. Toinen kuulemma käy hierontaöljyksikin, mutta millä kummalla minä pyrstöpuolta hieron, oli öljyä tai ei? Jollain lastalla ja sienellä tietysti voisi rasvaa levittää, mutta tuo ukkokulta on jyrkästi kieltäytynyt hierojan ammatista ja erityisesti ilmoittanut pysyvänsä kaukana hierontaöljyistä. Mutta palkinto on palkinto.

Päivä on ollut sateisen harmaa, mutta sitä piristi kahvittelu yhdessä ystävän kanssa. Ai että se teki hyvää. Ensi viikolla tapaan toisia ystäviä eli alkuviikkoon tulee blogipaussi. Tapaaminen osuu vähän pahaan viikkoon, kun olisi kiva valmistella kaikessa rauhassa pääsiäistäkin kotona, mutta kas, me eläkeläiset olemme niin kiireistä väkeä ettei sopivampaa viikkoa löytynyt. Onneksi taimet on istutettu ja muutamat siemenet kylvänkin suosiolla vasta pääsiäisen jälkeen. Maahanhan niillä ei ole varmaan pariin kuukauteen kiirettä.

Nyt ei ole ollut erityistä kuvattavaa, joten piristykseksi fasaanikukko uudesta kuvakulmasta. Komea herra käyskentelee rouvansa kanssa päivittäin tiluksiaan tarkastamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!