maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mummu harjoittelee

Tässä talossa on isäntä se, jolla ei ole peukalo keskellä kämmentä. Mummun ei ole tarvinnut porakoneisiin eikä muihin vempaimiin kajota. Nyt tämä mummu harjoittelee niiden käyttöä. Isäntä näet ystävällisesti ja anteliaasti on hankkinut kaikenlaisia koneita esimerkiksi joululahjoiksi.

Tänään alkoivat tositoimet. Sirkkelillä osasin jo pätkiä rimaa suunnilleen oikean mittaisiksi pätkiksi. Sitten piti ottaa ruuvit ja porakone käyttöön. Kuvittelin, että muutaman ruuvin vääntäminen olisi helppoa kuin heinänteko. Joo, valitsin väärät ruuvit ja väärät terät, kuulemma ne ainoat "sen" laatuiset mitä talosta löytyi. Mies armahti mummu-paran ja ruuvasi kulmaraudat paikoilleen. Nyt huomenna renkipojan kanssa rakennetaan kasvihuoneeseen tuleva teline valmiiksi ja kiinnitetään se lattiaan.


Kuten kuvan keskipaikkeilta ehkä näkyy, on ensimmäinen tomaatti jo pian tukea vailla. Kasvihuoneen eli kuten lankomies sanoo, ansarin, tällä seinustalla on kukkiva salvia ja pottukassi sekä piparjuuri, mutta siitä näkyy vain varjo.

Kun nyt ensin harjoittelen vähän tukevammilla rimoilla, niin sitten voin ruveta työstämään nukkekotikokoista puutavaraa.

1 kommentti:

  1. Sama täällä, mieheltä onnistuu melkeimpä mikä vaan ja minä heiluttelen peukaloitani, jotka ovat keskellä kämmentä..:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!