sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tukka pois ja linnaan!

Nyt kai se tukanlähtö sitten alkoi, juuri niin kuin potilasohjeissa mainittiinkin. Olin päiväsaunassa ja tukanpesun päätteeksi kampa oli täynnä tummia suortuvia. Olin niin ylpeä siitä, ettei tukkakaan ole pahasti harmaantunut - paitsi ihan viime aikoina - ja nyt sitten pääsen nauttimaan kaljusta päästä. Onneksi hiukset eivät kai sentään irtoa päästä kerralla kuin karvalakki, mutta ei tämä erikoisen kivalta tunnu.


Villiviinin uusi look on kai sitten tämmöinen. Isännän kanssa meillä on samanlainen kampaus.

5 kommenttia:

 1. Onpa harmillista vaikkakin odotettavissa olevaa. Onneksi nykyään aidon näköisiä peruukkeja ja kauniita sytomyssyjä. Joillakin uudelleen kasvavan hiuksen väri muuttuu ja jopa tulee kiharat.

  VastaaPoista
 2. Isäni sai aikanaan sädetystä päähän ja häneltä lähti siitä hiukset. Paitsi semmonen sentin-kahden reunus, oli ihan hassu rinkula pääsään.

  Vakavasti puhuen ihan parhaat hiukset olen nähnyt rintasyövän sairastanella ystävälläni, jahka ne läksivät uudelleen kasvuun. Mitään niin upeaa en ole nähnyt, kuin ne upeasti kasvuun lähteneet kutrit. Ne lyhyen lyhyet, tummat, suorat. Upeat. Aika aikaansa kutakin, päivä kerrallaan, kutreilla tai ilman.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  En ole pitkään aikaan kyläillyt täällä, kun on niin laiskotuttanut, mutta nyt kun tulin huomasin ikäväkseni, että olet sairastunut. Syöpähoidot on kyllä rankkoja kun olen sivusta seurannut äitini rintasyöpähoitoja. Hän kyllä on kiitellyt kun niin hyvin on kuulemma hoidettu vaikka ikää on jo 83 vuotta. Aina kuulemma otetaan vakavasti ja tutkitaan jos hän valittaa jotakin vaivaa. Hoitojen aikana ja sen jälkeen jonkin aikaa hän valitti kun oli suonenvetoja ja lihassärkyjä. Muutenkin kovasti väsytti. Nyt on hoidoista jo 2 vuotta ja kunto on parempi ja etäispesäkkeitä ei ole löytynyt. Voimia sinulle ja Taivaan Isän huolenpitoa <3

  VastaaPoista
 4. Voi olipa ikävä uutinen sinun sairastuminen. Meille naisille nuo hiukset ovat kuin kruunu ja kun ne lähtee se vie mielialaa. Onneksi karvat kasvaa takaisin uusina ja entistä kauniinpina. Hyvää vointia ja voimaa jokaiseen päivääsi ♥

  VastaaPoista
 5. Näin lääkärikin vakuutti, että uusi tukka kasvaa. Olen aina ollut tummatukkainen; toivottavasti väri säilyy tai vaikka muuttuisi harmaaksi. Kiitos lämpimistä toivotuksistanne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!