keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Arvonta

Minä en kovin usein linkitä muiden arvontoja, mutta tämä ihastutti ja viekoitteli niin, että "pakko" on laittaa linkki. Oi, olisipa mulla joskus arpaonnea! Siis menoksi vaan Wanilla Rose -blogiin. Tai siis älkää vaan osallistuko, että minulla olisi paremmat mahdollisuudet voittaa....

Tintti naputteli äsken ikkunaan ja vaikka kamera oli käden ulottuvilla, niin  sen virittäminen kesti juuri niin kauan, että lintuystävä ehti lehahtaa matkoihinsa. Ruokaa on kyllä jo tänään hänelle annettu lintulaudalle ja talipötkössäkin on vielä tavaraa. Jokin aika sitten, silloin kun meidän naapurissa alkoivat rakennustyöt, mies kertoi miten hädissään oli ollut monivuotinen kanta-asukkaamme mustarastas. Metsuri ilmeisesti kaatoi sen kotipuun. Seuraava tieto lintusesta tuli silloin, kun mies kävi kuvaamassa monttua. Eikös tämä mustarastas hypellyt reippaasti vain kaivinkoneenkauhaa väistellen. Kaivinkonehan kaiveli kaikki madot ja muurahaisten käytävät esille, joten mustarastas vietti oikein herkkupäiviä.

Tänään raksalle tuli isolla kuorma-autolla ensimmäinen puutavaralasti. Auto yritti käydä kääntymässä meidän pihassa, muttei mahtunut. Satuin olemaan hereillä ja juuri silloinkin kameraa virittelemässä, joten otin kiireesti kuvia. Onneksi mitään ei sattunut, vaikka ison auton etupyörät eivät käyneet monenkaan sentin päässä postilaatikosta. Tuossa takapyörän kohdalla on iso kivi ja postilaatikko toisella puolella, joten ei pienintäkään mahdollisuutta kääntymiseen. Muutama pikkuautokin aina silloin tällöin on kolauttanut peränsä postilaatikkoon. En minä, mutta toiset. Minä sen sijaan meinaan ajaa toisella puolella olevaan kukkapataan, jos pyörät ovat vähänkin vinossa.

3 kommenttia:

  1. Riittääpä sinulla nyt katseltavaa, kun uutta tonttia rakennetaan, tai paremminkin uudelle tontille uutta taloa :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on myös vähän kinkkinen tämä piha-alue kääntymisten suhteen. Henkilöautolla vielä suhtkoht onnistuu - ja uskomattoman montakin niitä on tähän ahtaaseen rakennusten väliin mahtunut kerralla - mutta pakettiautot ja kuorma-autot ovat väliin helisemässä. Peruutettaessa pihalta tielle on postiloota aina vaarassa kaatua...

    VastaaPoista
  3. Joo, mitäpä sitä eläkemuorit muuta tekisivätkään kuin istuvat ikkunassa kyttääämässä. Meillä ei sentään verhot heilu, kun ei niitä ole.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!