sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Tauti tuli, tauti meni

Ei ollut tauti kuolemaksi, vaikka sitä mies happaman näköisenä ennusti. Kuume meni menojaan, mutta rokotettua käsivartta vähän vielä jomottaa eli sitä samaa se kuumekin varmaan oli. Polvikin tuntuu taas paremmalta, mutta sen kanssa saan ilmeisesti olla lopun ikääni varovainen. Esimerkiksi äkkikäännöksiä pitää varoa.

Hyvää toista adventtia!Kiitos edellisistä kommenteista, Heljä ja Kaisa. Otan vieläkin mielelläni vastaan lukunutun ohjeita, jos joku viitsii lähettää vinkkejä. Löysin netistä yhden ohjeen, jota nyt aloittelen kokeeksi. Se ei ole ihan sitä, mitä ajan takaa, kuten eivät teidänkään lähettämänne vinkit. Kiitos kuitenkin! Myös tämä mitä teen, vaatii vielä soveltamista. Valitettavasti hukkasin blogin, josta sen nappasin.

Aloitin jo yhdellä langalla, mutta tulos on niin uskomattoman ruma, että lanka saa palautua alkuperäiseen virkaansa sukkalangaksi. Kokeilen seuraavaksi toista sukkalankaa, kun talossa ei oikein muita lankoja ole tarpeeksi montaa kerää. Toivottavasti tästä stepistä tulee kauniimpi raidoitus, ainakin värit ovat miedommat.
Minua ihmetyttää se, miksei vanhaa kunnon nimeä lukunuttu enää käytetä ohjeissa, vaan ohjeita löytyy nimellä hihatin. Mikä se semmoinen on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!